Gaziantep FK dejavu yaşıyor!

Gaziantep FK dejavu yaşıyor!
Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Denizlispor ile oynadığı maçı 2-1 kaybetti. Marius Sumudica ve öğrencilerinin kötü gidişatı sürüyor. Haftalardır kazanamayan Gaziantep Futbol Kulübü, adeta galibiyeti unuttu. Kırmızı-Siyahlı takım, son 7 maçta sadece bir galibiyet alabildi.

YİNE KÖTÜ DÖNEME GİRDİ
Gaziantep Futbol Kulübü, deplasmanda Ankaragücü'nü 2-1 yendikten sonra iç sahada Galatasaray'a 2-0 yenildi. Ardından Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Sumudica ve öğrencileri, son maçta Denizlispor'a kaybetti. Son 6 maçta 5 puan toplayan Gaziantep Futbol Kulübü’nün düşüşü hızla devam ediyor. İlk 5 haftaya oranla kötü sonuçlar almaya başlayan Kırmızı-Siyahlı takım, ilk yarının bitimine 4 maç kala alt sıralara indi.

4 MAÇ KAZANAMADI
Böylece üst üste oynadığı 3 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Gaziantep Futbol takımı, kötü bir dönem geçiriyor. Zira, Gaziantep ekibinin bu sezon 4 maç kazanamadığı bir periyot olmuş sonrasında ise Ankaragücü maçında alınan galibiyetle nefes almışlardı. Ancak, o maçtan sonra kazanmayı unutan Gaziantepli futbolcular, Antalyaspor deplasmanından sadece tek puanla döndüler. Gaziantep ekibi, son haftalardaki başarısız futboluyla kaybetmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.