Şehir Hastanesini Özel hastaneler mi geciktiriyor iddiası..... Gaziantep Şehir Hastanesi yine STOP

Şehir Hastanesini Özel hastaneler mi geciktiriyor iddiası.....  Gaziantep Şehir Hastanesi yine STOP
Şehir Hastanesini Özel hastaneler mi geciktiriyor iddiası..... Gaziantep Şehir Hastanesi yine STOP

10 yıldan bu yana Gaziantep Şehir Hastanesi’nin yapımı “Yılan hikayesine” dönerken, Şehir Hastanesinin gecikmesini Gaziantep’teki Özel Hastanelerin geciktirdiği iddia edilirken, Pandemi’den dolayı Mart ayında durdurulan inşaat ekonomik sıkıntıdan tekrar “STOP” dedi. Böylece, Gaziantep’teki Şehir Hastanesi yapımının 10 yıldan beri bitirilemediğini ve Türkiye’nin ve dünyanın en büyük şirketleri olan başta Samsung firmasının da bu kadar güçlü olmasına rağmen Şehir Hastanesi’nin inşaatının neden yavaşlattıklarını da Gazianteplilerin merak ettiği ileri sürüldü.
HANGİ FİRMALAR YAPIYOR?
Gaziantep Şehir Hastanesini dünyanın en büyük şirketlerin biri olan Samsung C&T Corporation’un yanı sıra Türkiye ortakları Kayı İnş. San. ve Tic. A.Ş. - Salini S.P.A. - Simed International B.V. - Studio Altieri Spa - HAN Teknik Müşavirlik Mühendislik Mimarlık A.Ş. İş Ortaklığı yaptığı öğrenildi.
İTALYANLAR ORTAK MI OLUYOR?
Ekonomik krizden dolayı başta Samsung Firması ve Kayı firmaları kendilerine yeni bir italyan ortağı bulduklarını ve İtalyan Sali firmasının Gaziantep’e gelerek, Şehir hastanesini inceleyip ondan sonra karar vereceği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.