Balayı Villalarında Erken Rezervasyon Fırsatları Villa Durağında

Balayı Villalarında Erken Rezervasyon Fırsatları Villa Durağında
Balayı Villalarında Erken Rezervasyon Fırsatları Villa Durağında

Yeni evlenen çiftler için düğün, nişan organizasyonu kadar önemli olan bir diğer unsur balayı tatilidir. Balayı villaları bu unutulmaz tatil için yeni konaklama trenlerinden biri haline geldi. Villa Durağı olarak balayı tatilinizi unutulmaz yapmak için buradayız. Birbirinde konforlu ve rahat balayı villası seçenekleri erken rezervasyon fırsatları ile sizleri bekliyor.

Tatil, tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atmak için en ideal dinlenme türlerinden biridir. Aynı zamanda evlilik hazırlıkları, düğün derken yeni evli, çiftlerin de bir hayli yorgun olduğu dönemde balayı tatili mükemmel bir dinlenme dönemidir. Günümüzde en az düğün ve nikah kadar geleneksel hale gelen balayı tatili kalabalık otel tatillerinin geride kaldığı balayı villalarında daha konforlu hale geliyor.

Balayı villaları çiftler için özel olarak hazırlanmaktadır. Çiçekler ile süslenmiş jakuzileri sayesinde baş başa kalacakları mükemmel bir tatil imkanı sunuyor. Balayı villaları 2kişilik olarak tasarlanmıştır. Salon, yaka odası, banyo ve özel havuzu ile bir ev konforunda hizmet vermek için tasarlanmıştır. Antalya'nın en iyi tatil bölgelerinde yer alan balayı villaları sosyal aktiviteleri, deniz manzarası ve doğa içindeki huzuru ile unutulmaz bir tatil sunuyor.

Deniz manzaralı balayı villaları

Denizin uçsuz bucaksız sonsuzluğunda, turkuaz mavisi renginde romantik ve huzur dolu bir tatil yapmak isteyenler için mükemmel balayı tatili sunar. Güne gözlerinizi denizin mavisi ile açarak akşam saatlerinde deniz manzarasında eşiniz ile romantik bir akşam yemeği yeme fırsatı sunuyor. Turkuaz mavisine sahip ünlü tarihçi Heredot'un "dünyada yıldızlara en yakın yer" olarak tanımladığı Kalkan deniz manzaralı balayı villaları sizleri bekliyor.

Muhafazakar balayı villaları

Muhafazakar balayı villaları gözlerden uzak, İslami yaşam anlayışını benimseyen çiftler tarafından sıklıkla tercih edilen tatil villalarından biridir. Havuzu ve bahçesi dışarıdan görünmeyecek şekilde kapatılan bu tatil villaları sizleri bekliyor. Yabancı gözlerden uzak eşiniz ile havuzun ve terasın tadını rahat şekilde çıkarabilir evinizin konforunda sakin bir balayı tatili için en ideal villa tiplerinden biridir. Muhafazakar villalar gözlerden uzak baş başa tatil yapmak isteyen tüm çiftler tarafından yoğun ilgi görmektedir.

Havuzu ısıtmalı ve Kapalı Havuzlu balayı villaları

Havuzu ısıtmalı balayı villalarında her mevsim balayı tatilinin tadını çıkarın. Kapalı havuzlu balayı villaları kış ve sonbahar mevsiminde de balayı çiftlerinin unutulmaz bir tatil yapmalarına olanak sağlıyor. Balayı tatili için artık yaz mevsimini beklemenize gerek yok. Her mevsim tatil imkanı Villa Durağında.

Balayı villaları erken rezervasyon fırsatları ile bütçenizi yormadan bir balayı tatili yapmanızı sağlıyor. Kış, sonbahar, yaza geçişin en güzel mevsimi olan İlkbahar'da dahi eşinizle romantik bir balayı tatili yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.