AYRI AYRI ADRESLERE UYUŞTURUCU BASKINI

AYRI AYRI ADRESLERE UYUŞTURUCU BASKINI
AYRI AYRI ADRESLERE UYUŞTURUCU BASKINI

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Düztepe Şehit Hüseyin Cengiz Polis Merkezi Amirliği Narkotim ekiplerimizce uyuşturucu kapsamında yapılan çalışmalarda;

1- Dumlupınar Mahallesinde H.D isimli şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramada; 104 gram esrar maddesi ve uyuşturucu madde satışında kazanıldığı değerlendirilen 390 TL para ile ikamette bulunan L.U isimli şüpheli şahsın üzerinde de 14 gram esrar maddesi ele geçirildi. Yakalanarak adli makamlara sevk edilen şüphelilerden H.D tutuklandı.

2- Mimarsinan Mahallesinde H.Y isimli şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramada; 3 adet fişek halinde 11.50 gram metamfetamin, bir adet hassas terazi, bir adet cep telefonu ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 750 TL para ele geçirildi. Yakalanarak adli makamlara sevk edilen şüpheli H.Y tutuklandı.

3- Yukarıbayır Mahallesinde E.T., A.T. ve M.Y. isimli şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda; 500 gram esrar, 43,50 gram toz esrar, 4,60 gram tek fişek halinde satışa hazır esrar maddesi, bir adet hassas terazi, 3 adet cep telefonu ve uyuşturucu madde satışından kazanıldığı değerlendirilen bin 530 TL para ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen şüpheliler adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.