GOLCÜ ALINIRSA TRANSFER BİTİYOR!

GOLCÜ ALINIRSA TRANSFER BİTİYOR!
Gaziantep Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Şu anda bazı oyuncularla görüşmeler sürüyor ama netleşen bir şey yok. Önümüzdeki günlerde bir santrfor daha alıp transferi kapatacağız" dedi.

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nün başkanı Mehmet Büyükekşi, bir santrfor alarak transfer çalışmalarını tamamlayacaklarını bildirdi. Büyükekşi, yaptığı açıklamada, geçen sezonu 8. olarak tamamladıklarını hatırlattı.

SAKATLIK OLMASIN
Geçen sezon başında Muğdat Çelik, Tetteh ve Jefferson gibi önemli oyuncuların sakatlığının söz konusu olduğunu, bunun da takım açısından sıkıntılı süreçleri beraberinde getirdiğini aktaran Büyükekşi, yeni sezonun sakatlıkların olmadığı bir yıl olmasını diledi.

7 GÜZEL TRANSFER YAPTIK
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 7 transfer gerçekleştirdiklerini anımsatan Büyükekşi, "Yedi güzel transfer yaptık. Bunların bazıları geçen seneden de aramızda olan isimlerdi. Dolayısıyla güzel bir transfer dönemi geçirdik. Özellikle kaleye güzel bir takviye yaptık. Orta sahayı güçlendirdik. İleri uca da takviyeler yapıldı." ifadelerini kullandı.

ÜST SIRALARA ÇIKMALIYIZ
Büyükekşi, Afyonkarahisar'daki kamp döneminin verimli geçtiğini belirterek, "Geçen seneki başarımızı daha üst seviyelere taşımak istiyoruz. Yeni transferlerimizin hem camiamıza hem de Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

FORVET ARAYIŞIMIZ SÜRÜYOR
Forvet arayışları hakkında da bilgi veren Büyükekşi, "Şu anda bazı oyuncularla görüşmeler sürüyor ama netleşen bir şey yok. İnşallah önümüzdeki günlerde bu konuyu taraftarımızla paylaşacağız. Afyonkarahisar'da takım güzel bir zaman geçiriyor. Takımın gidişatından memnunuz. Önümüzdeki günlerde bir santrfor daha alıp transferi kapatacağız." ifadelerini kullandı.

BÜYÜKEKŞİ’DEN FİKSTÜR YORUMU
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, fikstür çekiminden sonra ilk açıklamasını yaptı ve yeni sezonda taraftarların desteğiyle başarılı olacaklarını söyledi. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Geçen sene ilk maçımızı Fenerbahçe ile yaptık. Bu sene de Galatasaray’la yapacağız. Galatasaray hem köklü bir takım hem de her yıl ligin şampiyonluk adaylarından birisi. Biz bu maçta elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

ŞANS GETİRMESİNİ DİLEDİ
Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü’nün başkanı Mehmet Büyükekşi, ligin ilk haftasında Galatasaray ile yapacakları maçın kendilerine şans getirmesini diledi.
Büyükekşi, yaptığı değerlendirmede, yeni fikstürün tüm spor kamuoyuna hayırlı olmasını temenni etti.
Yeni sezonun sorunsuz şekilde geçmesini istediklerini anlatan Büyükekşi, pandemi sürecinin sona ermesi ile beraber ekim ayıyla birlikte yeniden taraftarlarla buluşmayı ümit ettiklerini aktardı.

BİZE UĞURLU GELECEKTİR
Ligin ilk haftasında Galatasaray’a konuk olacaklarını hatırlatan Büyükekşi, "Geçen sene ilk maçımızı Fenerbahçe ile yaptık. Bu sene de Galatasaray’la yapacağız. Galatasaray hem köklü bir takım hem de her yıl ligin şampiyonluk adaylarından birisi. Biz bu maçta elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Lige iyi bir takımla başlamanın bize uğurlu gelmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.