GAZİANTEP TEK YÜREK OLACAK

GAZİANTEP TEK YÜREK OLACAK
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, kulübün resmi İnternet sitesinden açıklama yaptı.

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi gündeme dair kulübün resmi internet sitesinden açıklamalarda bulundu.

“ANTALYA’DA ALINAN BİR PUANA BİLE ÜZÜLEN BİR TAKIM OLDUK”

Takımımızın, Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmada alınan bir puanın değerinin ilerleyen süreçte daha net anlaşılacağını ifade eden Mehmet Büyükekşi; “Takımımız, zorlu bir deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Rakibimiz alt sıralarda yer alıyordu ve karşılaşma öncesinde de teknik direktör değişikliğine gitmişti. Tüm bu etkenler dahilinde bizim karşılaşmayı hayati önem derecesinde gördüklerinin farkındaydık. Ancak hem teknik heyetimiz hem de futbolcularımız sahada özveriyle mücadele ettiler. Galibiyete çok yaklaşmıştık ancak son dakikalarda şanssız bir gol yiyerek sahadan beraberlikle ayrıldık. Takımımızın maç sonundaki beraberliğe üzüntüsü bile, gelecek günler adına bizi umutlandırdı. Ligdeki birçok takım böylesi eksikler, şartlar altında Antalyaspor’a karşı deplasmanda bir puan alması sevindirici olarak değerlendirebilirler. Bu aldığımız bir puanın ilerleyen haftalarda değerini çok daha net anlayacağız. Biz takım olarak potansiyelimizin farkındayız. Hedef olarak ilk 10’u belirlemiştik ve takımımız haftayı ilk on sıra içerisinde tamamlamayı başardı. Elbette daha üst sıralara tırmanacağımız konusunda da inancımız tam. Taraftarlarımızın da desteğiyle önümüzdeki hafta Denizlispor’a karşı galibiyet için sahaya çıkacağız. Bizler yönetim olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda futbolcu kardeşlerimin ve teknik heyetimizin de aynı özveriyi göstereceğine dair en ufak şüphemiz bulunmamaktadır. Umut ediyorum ki, taraftarlarımızda Denizlispor karşılaşmasında bizleri yalnız bırakmazlar ve karşılaşma sonunda galibiyet sevincini hep birlikte yaşarız” dedi.

“GAZİANTEP TEK YÜREK OLACAK”

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gaziantep Futbol Kulübü’nün adından başarılarla söz ettirebilmesi adına tüm Gazianteplilerin el ele vermesi gerektiğini ifade ederek, “Gaziantep Tek Yürek” kampanyasının da çok kısa süre içerisinde hayata geçirileceğini ifade etti.

Başkanımız Mehmet Büyükekşi; “Bu şehrin isminin sporda da en üst seviyelerde yer almasının sadece teknik heyetin, futbolcuların veya yöneticilerin elinde olan bir durum değil. Bu iş birlik ve beraberlik işidir. Bu doğrultuda Gaziantep Futbol Kulübümüzün yaşatılması ve başarılarıyla söz ettirilmesi adına “Gaziantep Tek Yürek” kampanyamızı da çok kısa zaman içerisinde hayata geçiriyoruz. Taraftarlarımız belirlenen numaralara gönderecekleri SMS’lerle, satın alacakları formalarla ve banka hesaplarımız aracılığıyla kulübümüze destek olabilecekler. Tüm Gazianteplilerin, kendisini Gaziantepli hissedenlerin desteğine yoğun bir şekilde ihtiyacımız var” dedi.

“KAMPANYAMIZ İÇİN YOĞUN MESAİ HARCIYORUZ”

Mehmet Büyükekşi, Gaziantep Tek Yürek kampanyası için yönetim kurulu olarak yoğun bir mesai harcadıklarını ifade etti. Türkiye’deki bir çok ünlü ismin de bu proje kapsamında beraber çalışacaklarını ifade eden Mehmet Büyükekşi; “Gaziantep Tek Yürek kampanyamız gerçekten bizim için büyük bir önem arz ediyor. Bu doğrultuda profesyonel bir ekiple birlikte çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde ünlü isimlerinde yer alacağı kampanya tanıtım filmlerimiz yayınlanmaya başlayacak. Bununla birlikte Gaziantep ve İstanbul’da olmak üzere iki ayrı destek gecesi düzenleyeceğiz. Amacımız Gaziantep Futbol Kulübümüzü yaşatmak ve en iyi şekilde gelirler sağlayabilmek. Ama bu doğrultuda en büyük destekçimiz taraftarlarımız olacaktır. Bizleri bu proje kapsamında gönderecekleri SMS’lerle, alacakları formalarla asla yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Artık bunun zamanı olduğunun farkındayız ve hep birlikte “Gaziantep Tek Yürek, Kırmızı-Siyaha Tam Destek” deme vakti gelmiştir” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.