Naksan'a bağlı şirket satışa çıktı!

Naksan'a bağlı şirket satışa çıktı!
Naksan'a bağlı şirket satışa çıktı!

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından TMSF'ye devredilen Naksan Holding'e bağlı Adularya Enerji Elektrik Üretimi ve Madencilik AŞ satışa çıkarıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında yönetimi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen Naksan Grubu şirketlerinden Adularya Enerji Elektrik Üretimi ve Madencilik A.Ş, satışa çıkarıldı.

TMSF'nin internet sitesinde yayınlan ilana göre, Adularya Enerji Üretimi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün bedeli 1.100.000.000- (Birmilyaryüzmilyon) TL olarak belirlendi.

İhaleye katılabilmek için "Fon"un T. Ziraat Bankası A.Ş Levent Şubesi nezdindeki IBAN: TR76 0001 0007 5306 2864 3883 23 no.lu TL hesabına 110.000.000- (Yüzonmilyon) TL nakit teminatın, "Adularya Enerji Üretimi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Teminat Bedeli" açıklaması ile yatırılması gerekiyor.

İHALE GÜNÜ, SAATİ VE YERİ

İhale 10.07.2019 tarihinde, saat 14:30'da "Fon"un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Asma Kat Konferans Salonunda yapılacak. İhale kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak olup, açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi ("Kısa Liste") oluşturulduktan sonra, açık artırma aşamasına geçilecek.

İLAN DETAYI İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.