Şahin'den Kursan'a çıkarma

Şahin'den Kursan'a çıkarma
Şahin'den Kursan'a çıkarma

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'in köklü sanayi kuruluşlarından Kursan'ı ziyaret etti. Şahin, fabrika yemekhanesinde çalışanlarla birlikte yemek yedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin üst yöneticileri ile birlikte Başpınar 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bulunan Kursan Plastik'i ziyaret eden Başkan Fatma Şahin, fabrikada incelemelerde bulunduktan sonra, yemekhanede çalışanlarla birlikte yemek yedi ve sohbet etti.

İŞSEVER'DEN BAŞKAN ŞAHİN'E TEŞEKKÜR

Kursan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş İşsever ve fabrika yöneticilerinden Mesut İşsever, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e ziyaretinden dolayı teşekkür ettikten sonra, fabrika ile ilgili bilgiler verdi. Kursan'ın 1984 yılında sentetik dokuma kumaş ve çuval üretimiyle faaliyetine başladığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş İşsever, şöyle dedi:

700 KİŞİYE İSTİHDAM İMKANI

"Ülkesine ve çalışanlarına fayda sağlamayı amaçlayan Kursan, sistemini sürekli yenilemeye ve iyileştirmeye yönelik şirket kültürünü yaratarak, teknolojide değişimi ve gelişimi izleyerek, yeni yatırımlar, yeni alanlar belirleyerek pazarda etkin pay sahibi olmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Şirketler grubumuzun bünyesinde 700 kişiyi istihdam etmekten ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz."

ORGANİZE SANAYİYİ ÖNEMSİYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de, Kursan Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş İşsever ve Kursan ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettikten sonra, yatırım, üretim, istihdam ve ihracatın ülke kalkınmasındaki önemini anlattı. Başkan Şahin, Büyükşehir Belediyesi olarak Organize Sanayiye yönelik Kuzey Şehir ve Gaziray projeleri ile ilgili bilgi vererek, "Organize Sanayiyi çok önemsiyoruz. Yatırımı, üretimi, istihdamı çok önemsiyoruz. Çünkü yatırım olmadan, üretim olmadan, istihdam olmadan milli gelirimiz artmaz. Milli gelirimiz artmadan da huzur ve refah artmaz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.