Mehmet Erdoğan’ın 10 kasım mesajı

Mehmet Erdoğan’ın 10 kasım mesajı
Milli iradenin tecelli ettiği Gazi Meclisin ilk başkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Cumhurbaşkanı Kemal Atatürk'ün ahirete irtihal edişinin yıl dönümünde saygı ve rahmetle yâd ediyorum.

Kahraman milletimizin manevi ve milli değerlerine sahip çıkarak bayrağın inmesine, ezanların susmasına izin vermediğine. Bu büyük mücadelede milletimize önderlik eden Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal ve istikbal mücadelemizin bütün komutanları ve değerli şahsiyetlerimiz milletimizin hafızasında her zaman yaşayacaktır. Tüm zorlu koşullara rağmen geleceğine ve iradesine sahip çıkan aziz milletimiz, bugün de ülkemize yönelik tüm saldırıları bozguna uğratacak azim ve kararlılığa sahiptir.

Artık dünden daha güçlü, daha güvenli ve daha huzurlu bir Türkiye vardır. Güven, huzur ve barış ortamını bozmak isteyen her odağa karşı mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de büyük bir kararlılıkla devam edecektir. Selçuklu ve Osmanlı'nın varisi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, hürriyet ve medeniyet yolculuğunu ilelebet sürdürecektir.

Vefatının yıl dönümü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve bütün ecdadımızı şükranla anıyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.