Türkiye Kardeşlik Birliği Gaziantep İl Başkanlığı iftar verdi

Türkiye Kardeşlik Birliği Gaziantep İl Başkanlığı iftar verdi
Türkiye Kardeşlik Birliği Gaziantep İl Başkanlığı iftar verdi

Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB) Ailesi Olarak Mübarek Ramazan Ayında her yıl düzenlediğimiz 2. Geleneksel iftar Programımız birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi olumlu etkileyeceği düşüncesindeyim." dedi.

Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Türkab Gaziantep İl Başkanı Mustafa Aydın; "Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB) Ailesi Olarak Mübarek Ramazan Ayında her yıl düzenlediğimiz 2. Geleneksel iftar Programımız birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi olumlu etkileyeceği düşüncesindeyim." dedi.

Projeler ve faaliyetler hakkında bilgi veren Aydın; "Ramazan ayı içerisinde, Kut'ül Amare şehitlerini anmak üzere Mevlüd programı gerçekleştirdik. Gaziantep özelinde yardım koli dağıtımlarımız gerçekleştirildi. Ayrıca Ramazan ayının akabinde, Şevval ayında da "Kardeşlik Umresi" ile yetim kardeşlerimizi, Türkab Genel Merkezimiz, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile koordineli bir şekilde umreye götürmeyi planlıyoruz." diye ifade etti.

Programa katılan Türkiye Kardeşlik Birliği Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Erdoğan ; "Birliğimiz Türkiye'de 8 yurtdışı temsilciliği, 16 il ve ilçe temsilciliklerimiz ile vatana ve millete hayırlı insanlar yetiştirmek için büyük çaba sarf etmektedir. Birlik, beraberlik ve kardeşlik minvalinde, programlarımız ve projelerimiz devam etmektedir. Bu Ramazan gününde düzenlenen iftar programından dolayı il başkanımız ve yönetimini tebrik ediyorum. Herkese Ramazan-ı Şerifin hayırlara vesile olmasını dilerim. " ifadelerine yer verdi.

İftar programına Türkab Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Erdoğan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Üniversite Kardeşlik Topluluğu (Ünikat) Gaziantep Başkanı Muhammed Mustafa Yıldırım, Hanım ve Aile Komisyonu Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek gönüllüleri katıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.