M.Sait Kirazoğlu'nun '˜24 temmuz basın bayramını kutladı

M.Sait Kirazoğlu'nun '˜24 temmuz basın bayramını kutladı
M.Sait Kirazoğlu'nun '˜24 temmuz basın bayramını kutladı

Demokrasilerin en temel ilkelerinden olan haber alma özgürlüğünü teminen toplumun doğru bilgilendirilmesi için gece gündüz demeden aralıksız çalışan yazılı ve görsel medyada görev yapan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın ve Dayanışma gününü kutlarım.

Basın, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olarak doğru haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur. Ulusal ve yerel basınımız, temel hak ve özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda büyük katkı sağlamaktadır.Bunun en güzel örneğini yine 15 Temmuz gecesi görevinin başında darbeci ve cuntacılara karşı dimdik duran basın mensuplarımızın görevini en iyi şekilde yapmaları, kitle iletişim araçlarını en iyi şekilde kullanmaları, günlerce, haftalarca yayın yapmalarıyla da bir kez daha kanıtlanmıştır.

Halkın haber alma özgürlüğü ve bilgilendirilmesi amacıyla doğru habercilik ilkesinden taviz vermeden büyük özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının '24 Temmuz Basın ve Dayanışma Günü'nü kutlar, sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.