Airsoft Silah Kullananların Dikkat Etmesi Gerekenler

Airsoft Silah Kullananların Dikkat Etmesi Gerekenler
Airsoft Silah Kullananların Dikkat Etmesi Gerekenler

Airsoft Silah kullananların dikkat etmesi gerekenler konusunda sizler için hazırladığımız bu yazıyı keyifle okumalı ve uyarılarımızı dikkate almalısınız. Bu sayede hem daha keyifli hem de daha kaliteli silah kullanımı gerçekleştirmiş olursunuz. Ancak öncesinde airsoft nedir ve nasıl kullanılır gibi belli başlı soruların açıklığa kavuşturulması gerekir.

Airsoft Nedir?

Airsoft, basit bir simülasyon oyunu olarak bilinen ve insanların ellerindeki silahlar ile rakip oyuncuları ekarte etmeye çalıştıkları oldukça keyifli bir oyundur. Airsoft silah içerisinde biyolojik olarak çözünebilen materyaller bulunduran bir seçenektir. Bu yönü ile yaralayıcı veya öldürücü özelliği bulunmaz. Lakin yakından ateş edildiğinde veya göz gibi hassas noktalara geldiğinde istenmeyen hasarlara yol açması muhtemeldir. Böylesi durumların önüne geçmek için ise kesinlikle koruyuculardan yararlanılması gerekir. Siz de Airsoft simülasyon oyunu ile keyifli anlar geçirecekseniz sizler için hazırladığımız uyarıları mutlaka dikkate almalısınız.

Airsoft Kullanırken Uymanız Gerekenler

Airsoft oyunu sırasında başarılı olmak ve sağlığınızı riske atmamak adına tercih etmeniz gereken belli başlı ekipmanlar vardır. Bu ekipmanları kuşanarak kendinizi tehlikelere karşı koruyabileceğiniz gibi bazı durumlara da uyarak daha kaliteli bir airsoft silah kullanımı gerçekleştirebilirsiniz. İşte o çok özel uyarılar!

Koruyucu Gözlük Kullanımı

Airsoft kuralları gereği oyuncuların belli başlı ekipmanlara sahip olması şarttır. Bu ekipmanlar olmaksızın oyuna başlanması mümkün değilken başlansa dahi risklerin oldukça ciddi olacağını söylemek gerekir. Söz konusu durumların başında Airsoft ekipmanlarının vazgeçilmezi olan gözlük gelir. Gözlüğü takarak hem mermilerin gözünüze isabet etmesini engellersiniz. Hem de parkurda çalı ve çırpıların gözünüze batmasından korkmayarak ilerleyebilirsiniz.

Airsoft Tabanca Tercihi

Airsoft kullanırken uymanız gereken ikinci kural silah tercihinin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesidir. Yazılı bir kural olmasa da kullanıcıların başarılı bir performans gösterebilmeleri adına vücut tiplerine ve tutuş özelliklerine göre bir silah seçmeleri gerekir. Aksi takdirde hareket kabiliyetleri oldukça kısıtlanabileceği gibi silahtan verim almaları da mümkün olmayacaktır.

Siz de airsoft tabanca kullanırken doğru bir seçim yaparak doğru tercih yapmanın getirilerinden yararlanabilirsiniz.

Airsoft Silahı Sıkı Tutun

Silahınızı doğru bir şekilde kavramak parkurda daha emin adımlarla ilerlemenize yardımcı olurken atış esnasında daha isabetli sonuçlar almanızı sağlar. Silahı çok sıkı tutmanız da doğru olmasa da gevşek tutulan silahın çok sekeceği ve airsoft oyununda size başarısızlık getireceği açıktır. Bu tür bir başarısızlık ile karşı karşıya kalmak ise airsoft oyuncularının arzu edeceği en son durum olur.

Yukarıdaki airsoft kuralları ışığında birbirinden önemli uyarılara dikkat etmeniz gerekir. Uyarıları dikkate alan airsoft oyuncularının uzun vadede daha başarılı olacakları kesindir. Üstelik sağlık sorunları yaşanmasına da engel olacak nitelikler barındıran bu uyarıların oyundan aldığınız zevki arttıracağı da kesindir. O halde sizi bu uyarılarla bir airsoft parkuruna airsoft tabanca ve diğer ekipmanlarınız ile bekliyoruz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.