GAZİANTEP FK gecesi düzenlenecek

GAZİANTEP FK gecesi düzenlenecek
Süper Lig'de ilk sezonunu geçiren Gaziantep Futbol Kulübü, 'Gaziantep Tek Yürek' isimli kampanya başlattı. Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi, bu kampanyaya herkesin ve herkesimin destek olması gerektiğini söyleyerek, “Gaziantep ve İstanbul’da olmak üzere iki ayrı destek gecesi düzenleyeceğiz. Amacımız Gaziantep Futbol Kulübümüzü yaşatmak ve en iyi şekilde gelirler sağlayabilmek” dedi.

TARAFTARLAR DESTEK BEKLİYOR
Süper Lig’de ilk sezonu olmasına karşın, özellikle ilk haftalarda aldığı sonuçlarla dikkat çeken Gaziantep Futbol Kulübü yönetimi, bu proje kapsamında taraftarlarından da büyük destek bekliyor. Kırmızı-siyahlı taraftarlar DESTEK yazıp 8827’ye gönderecekleri kısa mesajların dışında GFK Store internet sitesi üzerinden satışa çıkarılan özel formalarla ve açılan banka hesaplarıyla takımlarına destek olabilecekler.

TÜRKİYE’YE TEK YÜREK OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İSTİYORUZ
Kulüp bünyesinde gerçekleştirilen kampanyanın kendileri için büyük önem arz ettiğini ifade eden Mehmet Büyükekşi, “Yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımızla sportif faaliyetlerimizin yanı sıra, kalıcı gelirler sağlayabilmek için de büyük mesai harcıyoruz. Futbol takımımız için sezonu ilk 10 sıra içerisinde tamamlama hedefi koyduk ve bu doğrultuda da grafik sergilemeyi başarıyoruz. Tüm bunların yanı sıra oluşabilecek ekonomik sıkıntıların yaşanmaması için de taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Gerçekten şu an çok ciddi bir proje başlattık ve tüm Türkiye’ye Gaziantep’in tek yürek olduğunu göstermek istiyoruz” dedi.

TANITIM FİLMİ ÇEKİLECEK
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gaziantep kulübünün tanıtımı için ünlü isimlerin katılımıyla tanıtım filmi çekeceklerini belirterek, “Önümüzdeki günlerde ünlü isimlerin de katılacağı birçok kampanya tanıtım filmlerimiz yayınlanmaya başlanacak. Bunlarla birlikte Gaziantep ve İstanbul’da olmak üzere iki ayrı destek gecesi düzenleyeceğiz. Amacımız Gaziantep Futbol Kulübümüzü yaşatmak ve en iyi şekilde gelirler sağlayabilmek. Taraftarlarımızın gücünün farkındayız, stadyumda olduğu gibi saha dışında da kulüplerine destek vereceklerine inanıyorum. Bizleri bu proje kapsamında gönderecekleri SMS’lerle, alacakları formalarla asla yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Artık bunun zamanı olduğunun farkındayız ve hep birlikte 'Gaziantep Tek Yürek, Kırmızı-Siyaha Tam Destek' deme vakti gelmiştir" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.