İki kişiyi zorla Gasp eden 4 zanlı yakalandı.

İki kişiyi zorla Gasp eden 4 zanlı yakalandı.
"Gaziantep polisi Gaspçılara göz açtırmıyor. Bıçaklı yaralama ve zorla uyuşturucu kullandırma olayına karışıp iki kişiyi zorla Gasp eden 4 zanlı yakalandı."

Gaziantep'te sokakta yürüyen bir genci bacağından bıçaklayarak para ve cep telefonunu gasp eden 2 şahıs ve zorla uyuşturucu kullandırıp parasını zor kullanarak alan 2 kişi de düzenlenen operasyonla gözaltına alındılar.

Gasp olayı Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Cengiz Topel Mahallesinde devriye gezen polis ekiplerince bir şahsın sol bacağından kesici aletle yaralanmış olduğunu ve telefonunun gasp edildiğini öğrenmeleri üzerine, şahsın vermiş olduğu eşkal doğrultusunda 2 şüpheli kısasüre içerisinde gasp edilen telefonla birlikte kıskıvrak yakalandılar.

İkinci Gasp olayı ise Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Boyno Mahallesinde meydana geldi. Silah zoruyla bir şahsa zorla uyuşturucu kullandırıp parasını gasp eden iki şüpheli yapılan çalışmalar sonucu tespit edilerek yakalandılar. Polis şahıslardan birinin ikametinde yapılan aramada 1ruhsatsız tabanca ve mermi ele geçirildi.

Her iki olayın zanlılarıyla ilgili polis soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.