Uğurlu Group Ailesi ve Üyeleri sağlık çalışanlarıyla buluştu

Uğurlu Group Ailesi ve Üyeleri sağlık çalışanlarıyla buluştu
Uğurlu Group Ailesi ve Üyeleri sağlık çalışanlarıyla buluştu

Gaziantep'in hemen hemen tüm hastanelerindengelen doktor ve hemşirelerle bir araya gelenUğurlu Group Ailesi ve ÜyeleriGece gündüz demeden çalışan, bu kutsal mesleği büyük fedakarlıklarla yerine getiren, mesleğine aşkla bağlı, saygın, onurlu görevi yerine getirdikleri için öncelikle teşekkürlerimizi sunuyoruz. ayrıca başta ülkemizin ve dünyanın ciddi bir tehditle karşı karşıya kaldığı aşikardır.

Covid-19 Pandemisalgınıher gecen gün arttığını Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vesayın bakanımız Koca'dan dinlemekteyiz. bizde sizler İçin bünyemizde bulunan tümotelimizisiz değerli, hizmetkar sağlık çalışanları tahsis etmenin gururunu yaşıyoruz.

"Fedakarlığın En Güzel Örneğini Sizlerde Görüyoruz"

Sağlık çalışanlarımız, sadece bu dönemde değil her zaman gerek evlerinden gerek sevdiklerinden uzakta bizlerin sağlıkları için gece gündüz durmadan hizmet etmektesiniz. bu hizmetleriniz için sizlere sayısız teşekkür etsek azdır. son dönemde yaşanan Covid 19 pandemisi ile bir kez daha net bir şekilde Evinizden, eşinizden, yavrularınızdan kısacası sevdiklerinizden uzakta bizleri düşündüğünüzügörmüş bulunmaktayız.

"TümOtellerimizEmrinizde"

Firmamızın Bünyesinde bulunan tümotellerimiz ve işletmelerimizher zaman emrinizde olacaktır. sizler bu süreçte çok yoğun çaba ve gayret içerisinde çalışmaktasınız. Firmamız olarak bizde elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız.bu süreçte bizleri ve sizleri yalnız bırakmayan başta cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tüm Bakanlarımız,Gaziantep Valimiz Davut Gül, Belediye Başkanlarımız, İl Müdürlerimiz ve Gönül Hizmeti veren vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Daha önce de dediğimiz Gibi Evde Kal Türkiye."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.