Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'dan Oğuzeline müjde!

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'dan Oğuzeline müjde!
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'dan oğuzeline müjdeyi resmi twiiter hesabından paylaştı

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararına istinaden, Bakanlar Kurulu'nun Kararı ile yürürlüğe girdi ve gaziantep yardımları arttı.
Karar kapsamında yatırımların şehir merkezinden uzak bölgelere yapılmasının teşvik edilecek .

Teşvik mevzuatına göre, 3. Bölgede yer alan Nizip, İslahiye, Oğuzeli, Nurdağı, Karkamış, Araban ve Yavuzeli ilçeleri yapılacak olan yatırımlarda bir alt bölge olan 4. Bölge desteklerinden faydalanabilecek. Söz konusu ilçelerin organize sanayi bölgelerinde gerçekleştirilecek yatırımlar ise 2 alt bölge olan 5. Bölge desteklerinden faydalanabilecek. Bu doğrultuda Oğuzeli OSB, Nizip OSB, İslahiye OSB'de yapılacak yatırımlar 5. Bölge teşviklerinden faydalanacak ve bu bölgelere olan ilginin artması sağlayacak. Bu anlamda merkez ilçeler dışındaki ilçeler üretim ve istihdam daha da hareketlenecek...

Bunun müjdesini Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç resmi hesabından ''İlçemize bir müjde daha; Oğuzelimiz’e yapılacak yatırımlarda 'Devlet Desteği' arttı.

Resmi Gazetede yayımlanan, 01.01.2021 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan Bakanlar Kurulu Kararı ile Oğuzeli'ne yapılacak yatırımlardaki devlet destekleri arttı.
İlçemize hayırlı olsun.'' diyerek paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.