DemirDöküm Gaziantep'te iftar verdi

DemirDöküm Gaziantep'te iftar verdi
DemirDöküm Gaziantep'te iftar verdi

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, Gaziantep'te düzenlenen iftar yemeğinde bölgedeki tüm paydaşlarıyla bir araya geldi. DemirDöküm Adana Bölge yöneticileri ve çalışanlarının katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğine 250'ye yakın misafir katıldı.

İklimlendirme sektörüne 65 yılda birçok ilki kazandıran DemirDöküm, Gaziantep'te düzenlediği iftar yemeğinde bölgedeki tüm paydaşlarıyla buluştu. Yetkili satıcılar, servisler, satış noktaları, müteahhitler ve gaz firması yetkililerinin yanı sıra davete DemirDöküm Adana Bölge yöneticileri ve çalışanları katılım gösterdi. Küşleme Kebaphan Restaurant'ta organize edilen iftar davetine 250'ye yakın misafir katıldı.

11 ayın sultanı, bolluk ve bereketin, birlikteliğin, yardımlaşmanın, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Mübarek Ramazan Ayı vesilesi ile düzenlenen organizasyonda tüm paydaşlarıyla bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten DemirDöküm bölge yöneticileri; uzun yıllara dayanan bu birliktelik sayesinde DemirDöküm'ün Gaziantep'te ve bölgede önemli başarılara imza attığını kaydetti. Satış öncesi, sırası ve sonrasında sağlanan kullanıcı deneyimi ve markanın gücüne duyulan güven için tüm katılımcılara teşekkür eden DemirDöküm bölge yöneticileri, Ramazan ayının ülkeye, Gaziantep'e, DemirDöküm ve tüm iş ortaklarına bolluk ve bereket getirmesi dileklerini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.