Erkeğin sanaldaki yeni mekânı: ErkeklerSoruyor

Erkeğin sanaldaki yeni mekânı: ErkeklerSoruyor
Erkeğin sanaldaki yeni mekânı: ErkeklerSoruyor

Türkiye’nin en büyük internet platformlarından biri olan ve hem Türkiye’de hem de dünyada bu işi ilk yapan soru – cevap sitelerinden biri olan KizlarSoruyor, yeni projesiyle piyasaya yine hızlı bir giriş yaptı: ErkeklerSoruyor.

Türkiye’nin ilk soru – cevap sitesi olan KizlarSoruyor’da bilindiği üzere kadınlara ilişkin onlarca farklı kategori bulunuyor. Site, her ne kadar yayın hayatına bir soru – cevap sitesi olarak başlamış olsa da zaman içerisinde farklı yenilikleri de bünyesinde barındıran bir site olmuştur ve her daim yeni projelerle yoluna devam etmektedir. KizlarSoruyor’da kullanıcıların sitenin ilk halinden farklı olarak bugün soru – cevap içeriklerinin yanı sıra “Bence” ve “Anket” adı verilen farklı içerikleri de sitede kullanıma sunduğu görülmektedir.

Ancak adından da anlaşılacağı üzere KizlarSoruyor daha çok kadınlara hitap eden bir siteydi. Nitekim kategorileri de bunu onaylar şekilde. Tabii ki bu, sadece kadınların bu siteye üye olabilecekleri veya sadece kadınların bu sitede paylaşım yapabilecekleri anlamına gelmiyor. Ancak, KizlarSoruyor’daki ana eksen genellikle kadınların sorunları ile alakalıydı.

Erkeklere özel kategorilerle yeni bir soluk geliyor.

Nitekim bu da tam olarak ErkeklerSoruyor’un kurulma sebebini oluşturmuş oldu. Erkeklere özel kategorilerin yer aldığı bir soru – cevap sitesi.

ErkeklerSoruyor’daki bu kategorileri şu şekilde belirtebiliriz:

· Erkek Bakımı

· Gamer

· Garaj

· İlişkiler

· İş Kariyer

· Kadınlar

· Kültür Sanat

· Spor Beslenme

· Stil

· Teknoloji

· Ye İç Gez

ErkeklerSoruyor’da şimdilik sadece soru sorulabiliyor ve sorulmuş olan sorulara cevaplar veriliyor. KizlarSoruyor’da olan “Bence” ve “Anket” gibi farklı içerik türleri henüz yolun çok başında olduğu için ErkeklerSoruyor’da henüz kullanıma sunulmadı.

Ancak sitenin kullanım şeklinin nasıl olacağına dair bir yöntemi şöyle belirtebiliriz.

Örneğin; kendinize yeni bir hayat tarzı belirlemek istediniz ve spor yapmaya karar verdiniz diyelim. Hangi spor şeklini takip edebileceğinize dair araştırmalar yapıyorsunuz ve size en doğru gelen spor yöntemini arıyorsunuz. Evde yapabileceğiniz boy uzatma hareketlerine dair araştırma yaptınız. İşte bu hareketleri daha önce yapmış olanlara işe yarayıp yaramadıklarını ErkeklerSoruyor üzerinden sorabilirsiniz. İlla ki spor beslenme kategorisinde bu tip hareketleri yapmış bir ErkeklerSoruyor üyesine rastlayacaksınız.

ErkeklerSoruyor’da kullanıcıların diğer üyelere sordukları sorulara “Spor Beslenme” kategorisinden şu örnekleri verebiliriz:

· Bağırsakları çalıştıran bitki çayları hangileridir?

· Stereoid kullanımı hakkında bilgisi olan var mı? Stereoid faydalı bir şey mi?

· Spor sonrası kas ağrıları için ne yapılmalı? Spor sonrası kas ağrıları nasıl geçer?

· Sporda bacak ve baldırlar ile kalçayı en çok sıkılaştırıp düzgün kavuşturan aletler veya hareketler nelerdir?

· En çok tercih edilen diyet programı protein diyeti gerçekten çok hızlı zayıflatır mı?

Bu ve bunun gibi gerek spora gerekse de beslenmeye dair aklınıza takılan her konuda içerik paylaşabilirsiniz “Spor Beslenme” bölümünde ErkeklerSoruyor’un.

Siz de yeni açılan ErkeklerSoruyor’da içerik paylaşmak istiyorsanız hemen siteye üye olun. ErkeklerSoruyor’da erkeğin dünyasında kendinize hızlı bir şekilde yer edinin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.