GAZİANTEP İÇİN MÜCADELE VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

GAZİANTEP İÇİN MÜCADELE VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
GAZİANTEP İÇİN MÜCADELE VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

"Millet İttifakı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılan Av Ejder Demir, yerel seçimlerin ardından yaptığı açıklamada Gaziantep sevdasının sonsuza dek süreceğini söyleyerek, "Gaziantep kapımız hiçbir zaman kapanmayacak"

Millet İttifakı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılan Av Ejder Demir, yerel seçimlerin ardından yaptığı açıklamada Gaziantep sevdasının sonsuza dek süreceğini söyleyerek, "Gaziantep kapımız hiçbir zaman kapanmayacak. Gaziantep'in bize ihtiyaç duyduğu her an biz bu şehrin emrindeyiz" dedi.

GAZİANTEP İÇİN MÜCADELE VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Gaziantep'in sevilen siyasetçilerinden birisi olan ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Millet İttifakı'nda yer alarak sandığa giden Av. Ejder Demir, Gaziantep için tüm projelerde yer almaya devam ettiğini söyleyerek, "Seçim bitti iş bitti değil. Kazanan Gaziantep olsun istiyoruz. Bu yüzden bizim işimiz sadece seçimlerle değil seçimlerden sonra da Gaziantep için biz mücadele vermeye devam edeceğiz. Önceliğimiz Gaziantep. Siyaset bir mecradır. Halkın takdiridir. Halkı takdiri her şeyin üzerindedir. Halkımız isterse biz her daim bu şehre hizmet etmeye adayız" dedi.

MAKAM VE MEVKİ SEVDAM OLMADI

Makam ve mevki sevdasında hiçbir zaman olmadığını belirten Demir, "Benim hiçbir şekilde bir makam ve mevki sevdam olmadı. Ben Gaziantep'ten hiçbir zaman kopmadım. Bu can bu bedende olduğu sürece de bu şehrin sevdası yüreğimde hep yanacak" ifadelerinde bulundu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.