GAZİANTEP FK GÜÇLENİYOR

GAZİANTEP FK GÜÇLENİYOR
Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına bir günlük iznin ardından sabah antrenmanıyla devam etti. Teknik heyet yönetiminde salonda kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapan Kırmızı-Siyahlı takımda yeni transferler Andre, Çağlar ve Enver Cenk’in eksiksiz antranmana katıldıkları görüldü.

Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde salonda gerçekleştirilen antrenman, güç ve dayanıklılık çalışmalarıyla tamamlandı. 5-0’lık Eskişehirspor karşılaşmasından sonra bir günlük izin kullanan Gaziantep Futbol Kulübü’nde çalışmalar yeniden başladı. Yeni transferler başta olmak üzere tüm futbolcuların eksiksiz katıldığı antrenmanda güç depoladılar.

YENİLER UYUM SAĞLIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni transferleri Çağlar Şahin Akbaba, Enver Cenk Şahin, Andre Felipe Souza ve Zvonimir Kozlj takımla birlikte çalışmalarına devam ederken antrenmanlarda ise yanyana çalışıyorlar. Salonda yapılan güç ve dayanıklılık antrenmanda yeni transferlerin hazır kıta oldukları gözlendi.

ÇALIŞMALAR TAM GAZ
Yeni sezona hazırlanan Gaziantep Futbol Kulübü’nde çalışmaların aralıksız devam ettiği görülüyor. Teknik Direktör Sumudica, takımını zorlu lige hazırlarken futbolcularla yakından ilgileniyor. Rumen teknik adam nezaretinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların istekli ve arzulu oluşu teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.