Kuru Yük Nakliye Fiyatları

Kuru Yük Nakliye Fiyatları

Yurt içi ve uluslararası platformlarda kuru yük nakliyesi, piyasada önemli bir yer tutar. Hemen her sektörde kuru yüklerin taşınması için karayolu kullanılır. Bu sebeple de kuru yük nakliye fiyatları herkes açısından önem arz eder. Kamyon, silobas, tır, tanker gibi araçlar kullanılarak yapılan nakliyat işlemlerinin fiyatları birkaç değişken etrafında şekillenir. Öncelikle bunlardan söz etmek gerekirse:

Akaryakıt fiyatları

Kullanılacak araç tipi

Taşınacak olan kuru yükün niteliği ve miktarı

Çalışan maliyetleri

Araç bakımları, onarımları, vergileri vb. düzenli giderler

Nakliye mesafesi

başlıkları ön plana çıkacaktır. Bu listeden görülebileceği üzere neredeyse tüm değişkenler birbiriyle doğrudan ve dolaylı olarak ilişkilidir.

Burada kullanılacak araç tipinden de bahsetmek gerekir. Çünkü taşınacak olan kuru yükün niteliğine uygun araç seçilmelidir. Sözgelimi granül veya dökme haldeki ürünler için silobas uygun olurken ambalajlı ürünler için damperli kamyon veya tırlar tercih edilir. Tahmin edilebileceği üzere de bu tip araçların yakıt tüketimi arasında önemli farklar bulunmaktadır.

Aynı şekilde yükün miktarı da kuru yük fiyatları üstünde büyük etkiye sahiptir. 4 kapak dolu bir tır ile 2 kapak yük taşıyan bir tırın aynı yakıtı yakması beklenemez. Yine bununla bağlantılı olarak bazı durumlarda tanker veya silobas tipi birden fazla aracın da nakliye işini üstlenmesi mümkün olabilir.

Uzun yıllardır bu sektörde çalışmalarını sürdüren Göksel Nakliyat ise en iyi fiyat ve hizmet politikasıyla hizmet vermektedir.

Kuru Yük Taşımacılığı Fiyatları

Ülkenin dört bir yanında kuru yük taşımacılığı faaliyetleri sürmektedir. Her ne kadar artan maliyetler olsa da farklı sektörlerde karayoluyla yapılan taşımacılık faaliyetlerine ihtiyaç sürekli devam etmektedir. Gıdadan inşaata, temizlik ürünlerinden akaryakıta kadar önemli piyasa malzemeleri kara yoluyla taşınmaktadır.

Bu sebeplerle de ekonomiyi canlı tutan önemli etkenlerinden başında kuru yük nakliyesi gelmektedir. Yine buna bağlı olarak da kuru yük nakliye maliyeti hakkında çok sayıda araştırma yapılmaktadır. Tahmin edileceği üzere söz konusu fiyatlar çok çeşitli sebeplerle değişebilmektedir. Bunların başında ise sabit ve sürekli maliyetler gelmektedir.

Mazot fiyatları, araçların bakım ve vergi yükümlülükleri gibi maliyetler, nakliye firmalarının vereceği teklifler üzerinde önemli etkiye sahiptir. Bununla paralel olarak kaç tane aracın görevlendirileceği de fiyatlar konusunda belirleyici olabilmektedir.

Netice olarak taşımacılık sektöründe fiyatlar aylık veya yıllık değil günlük olarak değişebilmektedir. Bundan dolayı da nakliye işiniz için Göksel Nakliyat ile iletişime geçerek en iyi fiyat teklifini alabilirsiniz. Ayrıca verilecek olan hizmetin de adrese teslim tamamlanacağından emin olabilirsiniz. Güvenli ve sigortalı taşımacılık, bu işin kilit noktası olarak tanımlanabilir.

Tüm bu bilgiler ışığında çalışacağınız nakliye firmasını seçtiyseniz geriye son bir adımınız kalmaktadır. O da kuru yük nakliye fiyatları teklifi almak olacaktır. Bundan sonra ise işinizi firmaya teslim ederek teslimat sürecini takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.