Gaziantep'te Baklava ÜRETİCİLERİ DİKKAT! Asya ülkesi "Türkiye'den tonlarca ANTEP baklavası almak istiyoruz" diyerek duyurdu!

Gaziantep'te Baklava ÜRETİCİLERİ DİKKAT! Asya ülkesi "Türkiye'den tonlarca ANTEP baklavası almak istiyoruz" diyerek duyurdu!
Malezya’da ithalat ve ihracat hizmetleri sunan bir firma, Türkiye’den dondurulmuş baklava ithal etmek istiyor.

TurkishExporter'da yer alan habere göre,Türk gıda sektörü, Türk mutfağına özgü ürünlerle birlikte büyümeye devam ediyor. Bu yerel lezzetler sadece iç pazarda değil, aynı zamanda uluslararası pazarlarda da büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Özellikle Türk mutfağının sevilen tatlılarından biri olan baklava; geleneksel lezzeti, kaliteli malzemeleri ve el işçiliğiyle Türk mutfağının sembol tatlarından biri olarak dünya pazarlarında da rağbet görüyor.

Bu rağbete örnek bir talep TurkishExporter’a bugün Malezya’dan geldi. İthalat ve ihracat hizmetleri sunan firmanın dondurulmuş baklava ihracatçısı aradığı, bir ilanla TurkishExporter’da yayınlandı. Bu ihracat fırsatının detaylarını ve iletişim bilgilerini görmek isteyen firmalar, Forie demo hesap oluşturarak bu ilana erişebilir ve ilgili ithalatçı firma ile iletişime geçebilirler.

 Gıda sektöründe ithalatçı firmalar listesi
Gıda sektöründe üretim ve ihracat yapan bir Türk firması iseniz binlerce gıda ithalatçısı firmanın yer aldığı Forie Databank’ı mutlaka ziyaret etmelisiniz. Ülke, ülke ve sektör ve sektör olarak kategorilere ayrılmış şekilde binlerce gıda ithalatçısını bilgi bankasında bulabilirsiniz. 2023 yılı güncel iletişim bilgilerini içeren bu adresler, size kolay ve daha az maliyetle yeni ihracat pazarları sunuyor.

Kaynak: www.turkishexporter.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.