E-ticaret Paketleri

E-ticaret Paketleri

E-ticaret ile internetten ürün ve hizmet satışı yapmak isteyen markalar sanal mağaza kurarak hareket ediyor. Bazı işletmeler pazaryeri platformlarında mağaza açarak satış yapmaya başlarken bazı işletmeler ise e-ticaret paketleri ile hazır bir siteye sahip oluyor. Genellikle markaların büyük bölümü hazır e-ticaret paketleri ile sitelerini kuruyor. Çünkü hazır bir e-ticaret paketi içerisinde markaların ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri birçok özellik bulunuyor.

E-ticaret paketi kullanmak isteyenlerin ise öncesinde birçok unsuru göz önünde bulundurarak seçim yapması gerekiyor. Çünkü e-ticaret paketleri modül, özellik ve fiyat bakımından birbirinden farklılaşıyor. Bu yazımızda sizlere e-ticaret paketleri hakkında bilgi verirken e-ticaret paketlerinin sağladığı avantajlar ve e-ticaret paketi seçerken dikkat edilmesi gerekenlerden bahsedeceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve bütün detaylarıyla e-ticaret paketlerini öğrenebilirsiniz.

E-ticaret Paketi Nedir?

E-ticaret paketi, internetten ürün satışı yapmak için site kuracak olan markaların e-ticaret süreçlerini profesyonelce yönetebilecekleri modül, özellik ve entegrasyonları içerisinde barındıran hazır altyapılara verilen isimdir.

E-ticaret Paketlerinin Avantajları ve Faydaları

Dijital ticaret yapmak isteyen markalar tercih edecekleri e-ticaret paketleri sayesinde birçok özellikten yararlanabilmektedir. E-ticaret paketlerinin başlıca avantajları şunlardır:

E-ticaret paketi kullanarak sanal mağazanızı daha kolay bir şekilde hayata geçirebilir ve yapacağınız birkaç özelleştirme ile anında internetten satışa başlayabilirsiniz.

E-ticaret paketleri içerisinde yer alan temalar ile sitenizi Responsive bir şekilde tasarlayabilir ve mobil kullanıcılara ulaşabilirsiniz.

Sitenizin güvenlik önlemlerini artırabilir ve müşterilerinizin bilgilerini koruyabilirsiniz.

E-ticaret paketleri içerisinde yer alan ürün stok yönetimi özelliği sayesinde ürün ve hizmetlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Paketler içerisinde yer alan dijital pazarlama ve SEO modülleri sayesinde pazarlama çalışmalarınızı kolayca yapabilir ve satışlarınızı artırabilirsiniz.

E-ticaret paketlerinin analiz ve raporlama özelliği sayesinde markanızın ihtiyaç duyacağı raporlara anında ulaşabilir ve böylece işletmenizi kolayca büyütebilirsiniz.

Site kurulum ve geliştirme süreçlerinde e-ticaret altyapısı sağlayan firmalardan destek alabilir ve sitenizi hızlıca hayata geçirebilirsiniz.

İş ortaklıkları sayesinde kargo ve sanal pos çözümlerinde avantajlı teklifler alabilir ve işletme maliyetlerinizi azaltabilirsiniz.

E-ticaret sitenizi kurarken avantajlı bir şekilde sektöre adım atmak istiyorsanız Ticimax gibi hazır e-ticaret altyapılarını tercih ederek işe başlayabilirsiniz.

E-ticaret Paketi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

E-ticaret sitesi kurarken hazır paketleri tercih edecekseniz seçim aşamasında birçok unsuru göz önünde bulundurarak hareket etmeniz gerekir. Çünkü bu unsurlar sayesinde profesyonel bir hizmet alabilmeniz mümkündür.

İlk olarak markanızın hedeflerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hareket edin. Bu nedenle sektörel analiz yapın ve uzun vadedeki ihtiyaçlarınızı tespit edin.

Tercih edeceğiniz e-ticaret altyapısının referanslarına göz atamaya özen gösterin.

E-ticaret altyapısının güvenilir olup olmadığına ve isteklerinize yanıt verip veremeyeceklerine karar verin.

E-ticaret paketleri içerisindeki temel özellikleri inceleyin, 7/24 destek ve ücretsiz eğitim desteği olup olmadığına göz atın.

E-ticaret alt yapı sağlayıcısının kalitesi tescillenmiş güvenlik sertifikası olup olmadığına önem verin.

E-ticaret paketleri içinde yer alan özellikleri, modülleri ve entegrasyonları inceleyin.

Markanın size sunduğu ödeme seçenekleri, sanal pos entegrasyonu ve kargo anlaşmalarını göz önünde bulundurarak hareket edin.

SEO uyumlu bir e-ticaret altyapısı olup olmadığına önem verin.

Analiz ve raporlama özelliklerine göz atın.

Dijital pazarlama ve satış arttırma modüllerini inceleyin.

Sizler de bu unsurları göz önünde bulundurarak incelediğiniz e-ticaret paketi ve altyapıları analiz edebilir ve böyle bir süreçte Ticimax gibi profesyonel altyapılara yönelebilirsiniz.

E-ticaret Paketlerinde Yer Alan Özellikler

İnternetten satış yapacak markalar e-ticaret paketlerini tercih ederek sitelerini kurmak istedikleri takdirde belirli özellikleri göz önünde bulundurarak paket seçimi yapar. Bunların bazıları temel özelliklerken bazıları ise profesyonel özelliklerdir. E-ticaret paketlerinde yer alan özelliklerden bazıları şunlardır:

Web Alanı

SSL Sertifikası

E-posta Hesapları

Kargo ve Sanal Pos Entegrasyonu

İçerik Yönetim Sistemi

Ürün Karşılaştırma

Sayfa Tasarımı

Konsept Temalar

Satış Artıcı Modüller

Kampanya Modülleri

Ürün ve Sipariş Yönetim Özelliği

Tasarım ve Müşteri Deneyimini Artıran Özellikler

Entegrasyonlar

Ödeme Sistemleri

Genellikle e-ticarette başarılı olmak isteyen her marka tüm modül ve özelliklerin bulunduğu e-ticaret paketlerine yönelerek hareket etmektedir ve böylece markalar profesyonel bir şekilde e-ticaret yapabilmektedir.

E-ticaret Paketleri Fiyatları

E-ticaret paketlerini tercih ederek internetten satış yapacakları sanal mağazaları kurmak isteyen markaların en çok önem verdiği konulardan birisi e-ticaret paketleri fiyatlarıdır. Genellikle markalar bu noktada uygun fiyatlı paketlere yönelmeyi tercih etmektedir. Fakat bu noktada işletmenizin amaç ve hedeflerine uygun bir paketi seçmeniz oldukça önemlidir. E-ticaret paketi fiyatlarının fazla ya da az olmasında ise belirli etkenler bulunmaktadır.

Bir e-ticaret paketi içerisinde yer alan modüller

E-ticaret paketinde yer alan entegrasyon türleri

E-ticaret paketlerini satan markaların profesyonelliği

E-ticaret paketlerine eklenen ekstra özellikler

Trafik ve bant genişliği

Özelleştirilmiş hizmet ve tasarımlar

Mobil uygulama

Gibi etkenler e-ticaret paketi fiyatlarının belirlenmesini sağlar. Genellikle profesyonel hizmet veren markaların paket fiyatları rakiplerine göre daha fazla olsa da bu markaları tercih eden işletmeler uzun vadede problem yaşamaz. Fakat bu markaların e-ticaret paketleri de sektördeki her müşterinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik farklı fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Bu noktada e-ticaret paketi almak isteyen işletmelerin ilk olarak kendi bütçelerini belirlemesi ve buna uygun bir paket satın alması gerekmektedir.

Siz de profesyonel bir şekilde e-ticaret yapmak istiyorsanız Ticimax e-ticaret paketlerine göz atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.