En Sevilen 5 Yerli Korku Filmleri

En Sevilen 5 Yerli Korku Filmleri
Türk film sektörü korku filmleri konusunda da oldukça iyi eserlere sahiptir. Ciddi başarılar elde edilen korku filmlerine sahip olan bu sektörde birbirinden ayrı hikayelerle izleyicilere korku dolu anlar yaşatan birçok film vardır. Yerli korku filmleri izle seçeneğiyle değerlendirilebilecek olan bu filmler arasında yer alan 5 tanesiyse en çok dikkat çekenler arasında bulunmaktadır.

Musallat

2007 yapımı ve yönetmenliğini Alper Mestçi'nin yaptığı bu film, birbirine aşık olan Suat ve Nurcan’ın yaşadığı korkunç olayları anlatıyor. Filmin atmosferinin ve geriliminin etkileyicisi olması, izleyicileri ekran başına kilitlemiştir. Oldukça etkileyici sahnelerle dikkat çeken bu film, online film izle ile değerlendirilebilir.

Dabbe: Cin Çarpması

Hasan Karacadağ'ın yönettiği bu 2013 yapımı film, İstanbul'da yaşayan Büşra ve ailesinin başına gelen esrarengiz olayları konu almaktadır. Bu film sahip olduğu atmosfer ve korku sekanslarıyla oldukça dikkat çekicidir. Türk korku filmleri arasında en çok sevilen Dabbe serisinin bir parçası olan Cin Çarpması, birçok izleyicinin beğenisini kazanmıştır. Sizler de yerli korku filmleri izle ile bu gibi seçeneklere göz atabilirsiniz.

Dabbe: Bir Cin Vakası:

Yine Hasan Karacadağ imzalı, 2012 yapımı bir Türk korku filmi olan Dabbe: Bir Cin Vakası, en sevilenler arasında yer alıyor. Ankara'da yaşayan Ceyda ve ailesinin bedensiz bir varlık tarafından rahatsız edilmesi de bu filmde konu alınıyor. Film, cin musallatı fenomenini işlerken izleyiciye korku dolu anlar yaşatıyor.

Siccin 2

Alper Mestçi'nin yönettiği bu 2015 yapımı film, Hicran ve Adnan çiftinin iki yaşındaki oğullarının ölümünden sonra yaşadıklarını konu alıyor. İzlemeyenler için yerli film izle seçenekleri arasında yer alan bu seçenek değerlendirilebilir. Filmin gerilim dolu atmosferi, izleyiciyi ekrana kilitleyecek niteliğe sahip olmasıyla da film oldukça dikkat çekici oluyor.

Siccin 5

Bu film de Alper Mestçi tarafından yönetmiş ve 2018 yılında çekilmiş yeni korku filmleri arasında yer alıyor. Filmde, üç ayrı ailenin hayatlarını cehenneme çeviren lanetli kabuslar anlatılıyor. Yeni Türk filmleri izle seçeneğiyle ulaşabileceğiniz bu seçenek, sahip olduğu atmosferle sizlere hem korku dolu hem de eğlenceli anlar yaşatacaktır. Bunun dışında yeni korku filmlerine de göz atarak, daha yeni yapıtlara da göz atmanız mümkün olacaktır.

Eğer yerli film izlemek ve Türk korku sinemasının en sevilenlerine göz atmak istiyorsanız bu seçeneklere göz atabilirsiniz. Bunun dışında nostaljik anlar yaşamak istiyorsanız da Yeşilçam filmleri seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Farklı hikayelere sahip olan bu seçeneklerle dilediğiniz gibi vakit geçirebilir, yeni hikayelere ve atmosferlere yolculuk edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.