Vakıf Katılım’da Görüntülü Görüşme ile Nasıl Müşteri Olunur?

Vakıf Katılım’da Görüntülü Görüşme ile Nasıl Müşteri Olunur?

Vakıf Katılım görüntülü görüşme ile müşteri olma işlemi, daha çok günlük yoğunlukları dolayısıyla şubeye gidip işlem yapamayan veya özel sebepler yüzünden Vakıf Katılım şubelerine gidemeyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Bunların yanı sıra Vakıf Katılım görüntülü görüşme müşteri olma imkanı, şubeye gidebilse bile pratik bir çözüm yolu olduğundan sıklıkla başvurulan bir yöntemdir.

Vakıf Katılım görüntülü görüşme ile müşteri olmanın birkaç farklı yöntemi bulunmaktadır. Bankanın müşteri temsilcileri ile yapılacak görüntülü görüşme esnasında müşterinin vereceği kişisel bilgiler, kimlik doğrulama işlemleri ve diğer prosedürler sonrasında Vakıf Katılım’da müşteriye ait bireysel hesap açılışı yapılabilmektedir.

Hesap açılış işlemlerinin ardından tıpkı şubeden açılan bir hesapta olduğu gibi sorunsuz, eksiksiz bir şekilde Vakıf Katılım Mobil Bankacılık uygulaması kullanılabilmekte, banka ve banka kartlarıyla işlem sağlanabilmektedir. İnternet ortamında sık sık “Vakıf Katılım görüntülü görüşme ile müşteri olma işlemi nasıl yapılır?”, “Vakıf Katılım görüntülü görüşmeyle müşteri olmak mümkün mü?”, “Vakıf Katılım şubesine gitmeden müşteri olmak” benzeri araştırmalar yapanlar için, aşağıdaki yöntemlerle Vakıf Katılım görüntülü görüşme sayesinde banka müşterisi olmak mümkün hale gelecektir.

Vakıf Katılım Görüntülü Görüşme ile Müşteri Olma Yöntemleri

Vakıf Katılım’la görüntülü görüşme yaparak müşteri olmak istiyorsanız, uygulayabileceğiniz birkaç farklı yöntem bulunmaktadır. Vakıf Katılım müşteri temsilcileriyle yapacağınız görüşmenin ardından müşteri olduğunuzda size özel birçok avantaj sunulmaktadır.

TL cinsinde katılım hesaplarına 98/2 kâr paylaşımı,

USD cinsinde katılım hesaplarına 75/25 kâr paylaşımı,

EURO cinsinde katılım hesaplarına 65/35 kâr paylaşımı,

Yapılacak hisse senedi işlemlerinde sadece on binde 5 komisyon oranı,

Türkiye’deki tüm kamu bankaları ve PTT ATM’lerinde ücretsiz işlem yapma imkânı,

Dijital kanallardan (Mobil şube uygulaması, internet bankacılığı) ücretsiz EFT, havale ve FAST gerçekleştirme imkânı,

Hesap işletim ücreti olmadan Vakıf Katılım’ı kullanma imkânı.

Yukarıda sunulan önemli avantajlar dışında, Vakıf Katılım’ın dönem dönem müşterilerine sunduğu birçok avantaj bulunmaktadır. Tüm bu imkanlardan yararlanmak üzere Vakıf Katılım’da görüntülü görüşme ile müşteri olmak için öncelikle şu şartları karşılamanız beklenmektedir;

Yeni Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmanız gerekir. Yeni kimliklerde bulunan çipler sayesinde bankaya ait uygulamadan doğrulama yapmanız ve müşteri olmanız kolaylaşacaktır.

Her bankada olduğu gibi, Vakıf Katılım müşterisi olabilmek için mutlaka 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir.

Vakıf Katılım görüntülü görüşme ile müşteri olma işlemini yapmak için Türkiye’de ikamet ediyor olmanız gerekmektedir.

Bu şartları karşılıyorsanız, görüntülü görüşme ile müşteri olma işleminizi başlatabilmek için öncelikle Android veya İOS akıllı telefonunuza uygulama mağazası üzerinden “Vakıf Katılım Mobil Şube” uygulamasını indirip kurmanız gerekir. Ardından müşteri olma işleminizi tamamlamak üzere aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Vakıf Katılım mobil uygulamasını açtıktan sonra müşteri olmak istiyorum kısmında T.C kimlik numaranız ve cep telefonu numaranızı girmeniz talep edilecektir. Banka mesajları geleceği için mutlaka telefon numaranızı doğru girmelisiniz.

Ardından telefon numaranızı doğrulamanız için bir SMS kodu gönderilecektir. Gelen kodu uygulamadaki onay ekranına giriniz.

Sonraki aşamada ekrana gelecek olan, Vakıf Katılım tarafından verilen sözleşmeleri okuyup onaylamanız gerekir.

Banka tarafından Ad, Soyad, T.C kimlik seri numarası gibi çeşitli kişisel bilgiler talep edilecektir. Tüm kişisel bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde girmeye özen gösteriniz.

Kişisel bilgilerinizi doldurduktan sonra çipli yeni Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartınız ile NFC özelliği bulunan akıllı telefonunuzdan doğrulama işlemi yapmanız gerekecektir. Bu işlem için kimliğinizi telefonunuza yakınlaştırmanız ve taramayı beklemeniz yeterlidir.

Tüm işlemlerin tamamlanmasının ardından Vakıf Katılım müşteri temsilcisi ile görüntülü görüşme yapabileceğiniz bir ekran açılacaktır. Bu ekranda size yardımcı olacak müşteri temsilcisiyle görüşerek Vakıf Katılım görüntülü görüşme ile müşteri olma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Eğer cihazınızda NFC okuma özelliği bulunmuyorsa, Vakıf Katılım görüntülü görüşme ile müşteri olma işlemini yeni çipli kimliğinizi taramak yerine farklı bir şekilde de gerçekleştirebilirsiniz. NFC özelliği olmayan bir cihazla görüntülü görüşmeyi tamamlamanızın ardından cep telefonunuza SMS mesajı olarak gelecek IBAN numarasına yine size ait olan, yani adınıza kayıtlı olan farklı bir bankadan para transferi gerçekleştirmeniz istenecektir.

Para transferi sağlamanızın ardından NFC taraması olmadan da hesabınızı doğrulamanız mümkündür. Vakıf Katılım Mobil Şube uygulamasını kullanabilmeniz için işlemler sonlandıktan sonra cep telefonunuza SMS olarak geçici bir giriş şifresi gönderilecektir. Bu şifre ve T.C kimlik numaranız ile birlikte uygulamaya giriş yapabilir, yeni bir şifre belirleyebilirsiniz. Ardından Vakıf Katılım uygulamanızı sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.