Hukuki Medya Alanında Ödül, Adalet Medya'nın Oldu

Hukuki Medya Alanında Ödül, Adalet Medya'nın Oldu

Hakim, Savcı, Avukat ve tüm Adalet Personellerine yönelik ilkeli haber yayıncılık hizmeti yapan Adalet Medya .net İnternet Haber Yayıncılığı Hizmetleri, Ankara'da düzenlenen ödül galasında "Yılın En İyi Hukuk Medyası" branşında ödüle layık görülerek, Gümüş Kariyer Ödülünün sahibi oldu.

Ödül Gecesi Başlıyor

Ödül gecesini By Medya Group Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Barış Yazıcı organize ederken, bu ihtişamlı geceye çok sayıda iş insanı, ünlü, medya, ekonomi, yerel yönetimler gibi bir çok alanda markalaşmış etkili kişiler katılım sağladı. Gala, aynı zamanda By Protokol Dergisinin de sahibi olan Barış Yazıcı'nın açılış konuşması ile start aldı. Gecede katılımcılar ödüllerini alırken, renkli görüntülere de yer verildi.

Adalet Medya, Başarılarına Devam Ediyor

Yapmış olduğu ilkeli ve etkili Hukuk Haberleri yayınlarından ötürü AdaletMedya.net, "Yılın En İyi Hukuki İnternet Medyası" alanında ödüle layık görülmesinin duyurulması sonrası, Adalet Medya Genel Yayın Yönetmeni Hasan Sinmez ödülünü almak üzere sahneye çıktı. Adalet Medya Genel Yayın Yönetmeni Hasan Sinmez'e Gümüş Kariyer Ödülünü, bir önceki dönem Çalışma Bakanı Müsteşarı Ali Toptaş takdim etti.

Ödülünü alan Adalet Medya.net Genel Yayın Yönetmeni Hasan Sinmez, ödül sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle bu ödülü almamıza katkı sağlayan, emeği geçen Hakim, Savcı, Avukat ve tüm Adalet Bakanlığı Personelleri başta olmak üzere bizleri destekleyen herkese teşekkür ederim. Bugüne kadar Adalet Teşkilatı ve Hukuk Camiasına dair çok özel habere imza attık. Aynı zamanda sık sık avukat haberlerine de yer verdiğimiz sitemizde, Cezaevi Haberleri ve Adalet Bakanlığı haberlerinden son gelişmeleri okurlarımıza iletmek için yoğun gayret içerisinde idik. Bu minvalde Türkiye gündemindeki çoğu gelişmeyi değerli okurlarımıza sunmak için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bu ödül bizi daha da motive etti. Çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Bu anlamda bizleri onure eden By Medya Group Yönetim Kurulu'na ve Ali Toptaş beyfendiye ayrıca teşekkür eder, salonda bulunan birbirinden değerli tüm dostlara saygılarımı sunarım." dedi.

Adını Sıkça Duyuracak

Yargı camiası içerisinde yer alan hakim, savcı, avukat, arabulucu, uzlaştırıcı, zabıt katibi, infaz koruma memuru, yazı işleri müdürü gibi bir çok ünvanın motive olmasına katkı sağlayacak içerikler sunan, aynı zamanda Adalet Bakanlığı Haberleri'ne son gelişmeleri duyuran Adalet Medya, adından sıkça duyacağımız marka olma yolunda sağlam adımlarla gidiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.