Natüralist Ritüel Ürünler

Natüralist Ritüel Ürünler

Doğanın o muhteşem gücünü hissedebileceğiniz natüralist ürün yelpazesinin bir arada bulunduğu sayfamızda mitr ailesi olarak sizlere geleneksel bir dünyanın kapısını açıyoruz. Uzak doğu kültürünün en güzel örneklerini görmek isteyen kişiler için pek çok seçenek bulunmakta. Doğal taş ürünlerinden tütsülere kadar daha pek çok doğal ürünü tek bir yerde bulabileceğiniz bir yer.

Büyüleyici bir pencere açmaya ve hayatınıza renk katmaya hazır mısınız? Sizleri farklı bir kültür ile tanışmaya davet ediyoruz. Ürünlerimizin her biri özel olarak seçilmiş şifa kaynağı estetik ve son derece zarif seçenekleri birlikte bulabileceğiniz harika ürünlerdir.

Kokuların Dünyası İle Ortamınızı Huzura Kavuşturun

Ortamı etkili kılan objelerden birisi de kokulardır. Güzel kokunun rahatlatıcı etkisi üzerimizdeki negatif enerjiyi almakta ve bizi depresift durumundan çıkarak rahatlatmaktadır. Huzur ve dinginlik sağlayarak ferah bir atmosferde vakit geçirmemize olanak sunmaktadır.

Muhteşem kokuların bir arada bulunduğu koleksiyonumuzda tütsü çeşitleri ile sizleri etkisi altında bırakacak bir dünyaya davet ediyoruz. Özel bileşenleri ile hem ruhu onarıcı hem de dinlendirici etkiye sahip tütsülerimiz tütsülük tasarımları ile birleştirilerek ortama renk katmaktadır. Hoşunuza giden tütsü çeşitleri ile birlikte el işçiliği ile hazırlanmış estetik tütsülük modellerimizi de birlikte satın alabilirsiniz.

Özel Tasarım Buhurdanlıklarımızda Ortamlarınızı En Güzel Şekilde Dekore Edin

Özel tasarım buhurdanlık modellerimiz size özel fiyatlarla satılmaktadır. Ortamlarınızı güzelleştiren modellerimiz içerisinde ;

Om temalı el yapımı buhurdanlık

Özel tasarım dekoratif buhurdanlık

Dekoratif cam buhurdanlık

Üç ay temalı el yapımı gri buhurdanlık

Ying Yang Özel Tasarım El Yapımı Buhurdanlık

Terazi Burcu Temalı El Yapımı Gri Buhurdanlık

Gibi daha pek çok buhurdanlık çeşitlerimiz sizlere özel indirimli fiyatlarımız ile satılmaktadır. Modellerimizi inceleyebilir ve kararınızı verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.