Günlük Hayatta Rahat Edeceğeniz Spor Giysi Markanız Shout

Günlük Hayatta Rahat Edeceğeniz Spor Giysi Markanız Shout

Gelişen ve değişen dünya pazarında insanların daha minimalist yaşam felsefesini kabul etmeye ve bu anlamda hem kişisel yaşam alanlarında hem de tercih ettikleri kıyafetler ile daha rahat, basit çizgili, spor, aynı zamanda şık iş hayatına uygun kıyafetler kullanılması tercih edilmeye başlamıştır.

Bu bağlamda Z ve Y kuşağının başlatmış olduğu bu akım insanların kendi hayatları içerisinde her anında rahatlığı seçerek gün içerisinde giydikleri kıyafetler ile mutlu olmayı seçmişlerdir.

Spor ve Rahat Giysiler Neden Tercih Edilmektedir?

Genç kuşak olarak ifade edilen Y ve Z kuşağı günlük çalışma hayatında kalınan zamanın artması ve değişen iklim şartlarına uygun olarak daha hafif kumaşlar ile üretilen kıyafetlere yönelim sağlamaktadır. En çok tercih edilen giysiler arasında oversize tişört olarak ifade edilen rahat bol ve hem kadın hem de erkeklerin rahatlıkla giyebileceği unisex tişörtler tercih edilmektedir.

Son dönemlerde özellikle sağlıklı yaşama eğilimin artmasıyla birlikte kişilerde öz bilinç ve aktif yaşam tarzlarına ilgi son derece artmaktadır. Bu anlamda giysi türleri ve çeşitleri de değişkenlik göstermektedir.

Kullanılan kumaş içeriğinde terlemeyi önleyen ve özellikle sportif aktiviteler esnasında rahat hareket etmeyi sağlayan, nefes aldıran, insan sağlığı ile dost olması önemli kriterler arasında yer almaktadır.

Spor aktiviteleri dışında günlük hayatta da rahatlıkla kullanılan ürünler satışa sunulmaktadır. Spor etkinliklerin artması sabah spor ve fitness aktivitelerin iş hayatından önce başlaması sebebiyle pratik yaşam tarzları benimsenmektedir. oversize hoodie tercih edilen giysi kategorileri arasında bulunmaktadır.

Spor Giysilerinin Günlük Hayata Uyarlanması

Başta marka yöneticileri olmak üzere tekstil dünyası içerisinde üretim yapan firmalar kişilerin giysi tercihleri doğrultusunda anket yaparak insanların moda ve kişisel bileşimlerinin, eğilimlerinin nasıl olduğu konusunda fikir sahibi olmaktadırlar.

Örnek vermek gerekirse, gelişen dünya ülkelerinde günlük hayatın içerisine hareket ve spor aktivitelerini arttırmak amacıyla başta İngiltere olmak suretiyle çeşitli kampanyalar düzenlemiştir. Bu bağlamda spor yapan toplum kitlesine uygun giysiler için talep oldukça artmaktadır.

Giysi Endüstrisinin Gelişimi

Giysi endüstrisi insanların iş hayatlarından kalan zamanlarında daha rahat kıyafetler ile buluşturmak amacıyla çeşitli kategorilerde tüketicilerin zevk ve tercihlerine uygun üretim sağlamaktadırlar. Giysi dışında kıyafete uygun aksesuar, ayakkabı, çanta, şapka gibi ürünlerde eklenmektedir.

Bu bağlamda Y ve Z kuşağının genel tercihleri arasında rahatlığı ile öne çıkan kimono oldukça tercih edilmekte ve yaygın olarak kullanılmaktadır.

Yeni tercihlerin başladığı bu dönemde gençler jogger adı verilen bol ve rahat kıyafetler giymek, gün içerisinde iş ve özel hayatında daha rahat hareket etmeyi amaçlamaktadır.

Dünyanın önde gelen markalar arasında yer alan Shout tüm bu tercihleri kendi markası altında toplayarak gençlerin istediği tarzda pantolon athleisure akımına uygun üreterek tüketicilerle buluşturmaktadır. Shout, içerisinde şık rahat ve spor aktiviteler ile dost olmayı prensip edinmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.