Emeklilere özel destek kampanyası başladı! 5 Bin TL’ye kadar ek ödeme almak için…

Emeklilere özel destek kampanyası başladı! 5 Bin TL’ye kadar ek ödeme almak için…
Ay sonunu zor getiren emekliye müjdeli haber o bankadan geldi. Emeklilere özel dev destek paketi kapsamında 5 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak. Merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Temmuz ayında emekliye uygulanan maaş zammı sonrası henüz yeni aya girmeden piyasada başlayan zam dalgası ile fark eridi. Dar gelirli emeklinin imdadına yine bankalar yetişti. Emekli için yeni yılda uygulanacak zam görüşmelerinin devam ettiği dönemde geçim sıkıntısı çeken emeklinin yükünü bir nebze olsun hafifletecek o destek Halkbank'tan geldi.

Halkbank emekliye özel destek kampanyası nedir ve nasıl faydalanılır? sorusu bankanın yaptığı paylaşımla yanıt buldu.

HALKBANK 5 BİN TL EK ÖDEME NASIL ALINIR?

Halkbank emekli destek kampanyası ile finansal açıdan zor durumda olanlar ve maddi olarak ay sonunu getirmekte zorlananlar için fırsat oluştu. Ek ödemelerle beraber 5 bin TL'ye ulaşan Halkbank'ın emekliye özel kampanyası için detaylar da belli oldu.

Halkbank farklı bir bankada emekli hesabı bulunanlar veya ilk kez emekli olacaklar için duyurduğu kampanyanın şartlarını açıkladı. Bankaya gelerek 3 yıl boyunca emekli maaşını aynı bankadan alma sözü verenler bu tekliften yararlanabilecek.

HALKBANK AĞUSTOSA AYI PROMOSYON ÖDEME TABLOSU

Halkbank'ın maaşa ek gelir oluşturacak 10.000 TL promosyon teklifinden alınan aylık maaş tutarına göre değişen rakamlarla faydalanılabilir. 3 yıllık promosyon sözleşmesini imzalayan her emekli toplamda 10.000 TL'ye varan promosyon tutarından yararlanacak. Halkbank emekliye özel ek ödemeye dair tüm detaylar aşağıdaki listeden incelenebilir:

-3.500 TL'ye kadar emekli aylığı alan 3.000 TL

-3.500 TL - 7.500 TL arası emekli aylığı alan 3.500 TL

-7.500 TL - 10.000 TL arası emekli aylığı alan 4.500 TL

-10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alan 5.000 TL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.