Evinizin Dekorasyonunda Tercih Okur Ev Tadilatı

Evinizin Dekorasyonunda Tercih Okur Ev Tadilatı

Ev dekorasyonu uzman ekibi ve tecrübeli bilgi ağı ile tamamlanmış ve sürekli gelişime, yeniliklere açık olan firmamız geniş tasarım fikirleriyle evinizin dekorasyonunu yeniden tasarlamaktayız. Hizmet alanlarımız içerisinde evin tamamını veya isteğe göre bir bölümü için çalışmalar yapmaktayız.

Ev Dekorasyon Sürecimiz

Ev veya ofis dekorasyonu istediğiniz alan için öncelikle https://www.muglaokurevtadilati.com/ web sayfamıza ziyaret etmeniz sonrasında bizimle iletişime geçmek için iletişim adımından bize ulaşmanızı bekliyoruz. Ardından bir tarih ve saat kararlaştırarak dönüşüm yapılmasını istediğiniz mekana gelerek ön fizibilite çalışmalarına başlıyoruz.

Öncelikle bulunulan mekanı ne tarz bir dekorasyon istediğiniz konusunda bilgileri alarak tecrübeli ekibimizle birlikte bir plan oluşturuyoruz. Sonrasında gereken tüm işlemler ve değişim süreci başlıyor. Belirlediğimiz teslim süreci sonunda anahtar teslim olarak evinizi teslim ediyoruz.

Ev Tadilat ve Dekorasyon Hizmetlerimiz

Firmamız ev dekorasyon hizmetleri vermesinin yanı sıra çeşitli tadilatlar konusunda da yardımcı olmaktayız. Bu hizmetlere detaylarıyla bakılacak olursa;

- Daire veya villa dış ve iç cephe duvar boyama hizmeti

- Evin komple değiştirilmesi ve baştan dekorasyon hizmeti verilmesi

- Islak zemin olarak bilinen mutfak ve banyo tadilat işlemleri

- Çatı izolasyon ve tamiri ile tadilat hizmeti verilmesi

- İç ve dış cephe mantolama hizmeti

- Parke veya fayans döşeme hizmeti

- Sıhhi tesisat hizmetleri

- Elektrik tesisat hizmetleri

- Bahçe alanı düzenleme ve dekorasyon hizmetleri gibi farklı alanlarda tüm ihtiyaçlar titizlikle karşılanmaktadır.

Ev Dekorasyon Süreci Boyunca Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?​​​​​

Ev dekorasyonu oldukça eğlenceli bir konudur. Ancak ev dekorasyonunu gerçekleştirirken istenildiği gibi dönüşmesi için dikkat edilmesi gereken bir takım önemli noktalar bulunmaktadır. Buna göre;

- Ev dekorasyonu konusunda mutlaka güvenilir firma ile görüşülmelidir. Firmanın değişiklik söz konusu olacağı alanda mutlaka keşif yapmalıdır.

- Dönüşüm sürecine girmeden önce kullanılacak malzemeler ve fiyatlama konusunda fikir birliğine varılmalı ve yazılı metne dökülmelidir. Bu sayede sözleşme hükümleri her iki tarafı koruma altına alacaktır.

- Yüksek kalite ve bütçeye uygun malzemeler seçilmelidir.

- İşçilik ve malzemenin kaliteli ve uzman ekip tarafından uygulanmalıdır.

- Dönüştürülecek mekana kullanılacak mobilya seçimi doğru yapılmalı ve bu anlamda iç cephe duvarlarına mobilyaya uygun boyama işlemleri, zemin parke döşemeleri buna göre seçilmelidir.

- Salon veya diğer odalara uygun tavan aydınlatma ve kartonpiyer seçilmesi uyumlu olmalıdır.

- Tüm ev dekora edilecekse iç mimari işlemleri öncesinde alt yapı tesisat ve elektrik sorunları varsa öncelikle bu problemlerin giderilmesi adına işlemlere başlanmalıdır.

- Çatı izolasyon ve ısı kaybını önlemek amacıyla ihtiyaç duyulan mantolama işlemleri doğru ve prosedüre uygun malzemeler ile yapılmalıdır.

- Seramik döşeme ıslak zemin olan banyo ve mutfak yer döşemeleri olarak bilinmesi ile birlikte aslında tüm zemine seramik döşemesi yapılmaktadır. Önemli olan zemine doğru uygulamasıdır.

Tüm bu işlemler ve detaylar konusunda web adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.