Kalıcı Makyaj Boyası

Kalıcı Makyaj Boyası

Kalıcı makyaj, günümüzde birçok kişi tarafından sıklıkla yapılan bir işlemdir. Kalıcı makyaj boyası, doğal içerik ile üretilen boyalardır. Bu boyalar iğneler ile cilde aktarılmaktadır. Derinin en üst katmanına yerleştirilen boyalar, canlı ve renkli bir görünüm sağlar.

Firmamızda üretilen boyalar, laboratuvarlarda özel olarak geliştirilmiştir ve ekstra pigmentler ile zenginleştirilmiştir. Yoğun kıvamları ile kusursuz sonuçlar almanızı sağlayan boyalarımız, kaş, göz ve dudak için kullanılmaktadır. Boyalar ile cildinize aydınlık ve bakımlı bir etki verebilirsiniz. Bu işlemde 2 yıllık bir kalıcılık elde edebilirsiniz. Ancak kalıcılık süresi cildinizin yapısına, uygulanan bölgeye ve uygulanan tekniğe göre değişiklik göstermektedir. Bu işlem yoğun tempodan dolayı bakım yapamayan ya da güne uğraşmadan hazır bir şekilde başlamak isteyen kişiler için oldukça faydalıdır.

Kalıcı Makyaj Boyası Nasıl Kullanılır?

Boyalar, güzellik merkezlerinde kalıcı makyaj işlemlerinde kullanılmaktadır. Kalıcı makyajda uygulama aşamasına geçilmeden önce belirli bölgelerde düzenlemeler ve çizimler yapılmaktadır. Örneğin dudak kontürü yapılmadan önce pigmentlerin aktarılacağı alan çerçevelenir. Bu işlem ile taşma ya da dolduramama gibi işlemler engellenir. Daha sonrasında işlemin uygulanacağı bölge, anestezi yöntemleri ile uyuşturulur. Ardından iğne ile derinin üst tabakasına boyalar yerleştirilir. Bu işlemin tamamlanması ile dudaklarda istenilen renk elde edilebilir. Firmamızda üretilen kalıcı makyaj boyası, kalıcı makyaj yapılan her alanda kullanılmaktadır. Birçok renge sahip boyalarımız, sektördeki boyalara oranla daha kalıcı ve daha canlı renklere sahiptir.

Yaşın ilerlemesi ve genetik faktörlerden dolayı zamanla göz yapımız hatta bakışlarımız bile değişmektedir. Firmamızda üretilen kalıcı makyaj boyaları ile istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Boya ile yapılan eyeliner uygulamasıyla göz kapağına müdahale edilmektedir. Bu işlem ile bakışları düşüren ve yüz ifadesini değiştiren göz kapaklarınızdan kurtulabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Boyası Nerelere Uygulanır?

Kalıcı makyaj, yüz ifadesinin değişimini ve daha aydınlık bir görünüm elde etmeyi sağlar. Firmamızda üretilen kalıcı boyalar ile yüzünüzün istediğiniz bölgesine kalıcı makyaj uygulaması yaptırabilirsiniz. Boyalarımız oldukça pigmentli ve kalıcıdır. Kalıcı makyaj boyalarımız ile yaptırabileceğiniz uygulamaları şu şekilde sıralayabiliriz;

Kalıcı dipline ve eyeliner,

Dudak şekillendirme ve renklendirme,

Kaş biçimlendirme ve doldurma,

Ciltteki renk eşitsizliğini dengeleme.

Sayılan tüm bu işlemleri firmamızda üretilen kalıcı makyaj boyası ile yaptırabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Boyası Nasıl Çıkarılır?

Kalıcı makyaj yapıldıktan sonra en az 10 gün içerisinde iyileşmektedir. Bu işlemi yaptırdıktan sonra eğer memnun kalmadıysanız ya da artık kullanmak istemiyorsanız kalıcı makyaj boyası için birçok çıkarma yöntemi bulunmaktadır. Firmamızda üretilen kalıcı boyalar, krem, lazer ya da peeling işlemleri ile kolayca temizlenmektedir.

Kalıcı boyayı çeşitli kremler ve losyonlar ile çıkarabilirsiniz. Bunun yanı sıra lazer işlemi ile kolayca kalıcı boyalardan kurtulabilirsiniz. Lazer cildin yenilenmesini sağlayarak makyajın silinmesine yardımcı olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.