Sanal Numara İle Sms Onay

Sanal Numara İle Sms Onay

Web sayfası kişilere sanal numara ile sms onayı alma imkanı sunuyor. Bu imkan sayesinde kişilerin üye olmak ya da işlem yapmak istedikleri sitelerde veya mobil uygulamalarda şahsi numaralarını kullanmalarını engelliyor. Bu da kişisel verilerin gizlenmesi konusunda kişiler için avantaj oluşturuyor. Alınan numaralar sahte oldukları için güvenlik problemi yaşanmadan doğrulamanın yapılması sağlanıyor.

Sanal Numaralar Nereden Alınır?

Platform üyeliği ve site girişi için sanal numara alma nereden yapılır araştırılıyor. Web sitesi bu hizmeti yerli ve yabancı tüm kişiler için online şekilde sunuyor. Alım işleminin yapılması için siteye girilmesi ve satın alma adımlarının uygulanması gerekiyor.

Satın alma işlemini yapacak kişilerin ilk olarak alacakları sanal numarayı hangi platformda onay için kullanacaklarına karar vermeleri gerekiyor. Platformun belirlenmesinin ardından site kişilere ülke seçme imkanı veriyor. Numara alacakları ülkeyi belirleyen kişiler ödeme kısmına yönlendiriliyorlar. Belirlenen fiyatı isterlerse banka kartlarını kullanarak isterlerse kredi kartları aracılığıyla yapabiliyorlar.

Ödeme aşamasının tamamlanmasının ardından sanal numaralar kişiye tahsis ediliyor. Böylelikle platforma üyelik oluştururken numara gönderilen sms onay ile üyelik ve doğrulama işlemi kolayca yapılıyor.

Neden Sanal Numaralara İhtiyaç Duyulur?

Sanal ya da fake numara ile ilk defa tanışan kişiler bu numaralara neden ihtiyaç duyulduğunun cevabını öğrenmek istiyorlar. Böylelikle bu alışverişi yapıyorlar.

Fake numaralara şu nedenlerle ihtiyaç duyuluyor;

Şahsi telefon numaralarının güvende tutulması için

Web sitesi ve uygulamalardaki güvenlik açıklarından zarar görmemek için

Kimlik doğrulamanın dakikalar içinde tamamlanması için

Cep numarasının alınarak dolandırıcılık mağduriyetinin yaşanmaması için

Birden fazla sosyal medya hesabı açabilmek için

Bu nedenlerle kişiler doğrulama onayı alabilecekleri numaraları satın alıyorlar. Firma bu numaraları bir defa kullanılabilmesi için satıyor. İşlevini tamamlayan numaranın kullanılamayacağının bilinmesi gerekiyor.

Kimler Sanal Numaraları Kullanabiliyor?

Mobil onay sunan sanal numaralar internet kullanmayı bilen herkes tarafından kullanılabiliyor. Sosyal medya uygulamalarına üye olma hakkı olanlar, web sitelerinden alışveriş yapabilenler bu numaraları alarak yararlanabiliyorlar.

Mobil onayın kazanılması için numara satın alma ücretinin ödenebileceği kartlara sahip olmak yeterli oluyor. Kredi veya banka kartlarından yapılan para çekimi ile numaranın yüklenmesi ve kullanılmaya başlanması mümkün oluyor.

Sms Onayı Hizmeti Hangi Platformlara Özel Oluyor?

Firma doğrulama için fake numara alma hizmetinden yararlanacak kişilerin numarayı kullanabilecekleri platform sayısı her geçen gün artıyor. Çünkü platform sayısını artırarak insanların kimlik doğrulama yaparak güvenlik tehlikesi yaşamalarını engelliyor.

Fake numaraların kullanılabileceği platformlardan en önemlilerini ise şunlar oluşturuyor; Instagram, Getir, Aliexpress, Trendyol, Tango, Line, Twitter, Amazon, Youtube, Netflix, Telegram, Gmail ve WhatsApp oluyor.

Sms Onayı Almak Uygun Fiyatlı Mı?

Fake numaraların tek kullanımlık olması nedeniyle fiyatları uygun olarak belirleniyor. Bu da numaraya ihtiyaç duyan kişilerin bütçelerini zorlamadan alım yapabilmelerini sağlıyor.

Sms ile kimlik doğrulamanın yapılması için alınacak numaraların ücretleri uygulama özelinde değişiyor. Bunun için kullanılacak uygulamaya göre fiyat incelemesi yapmak gerekiyor.

Türkiye Numaralarıyla Sms Onayı Alınıyor Mu?

Türkiye numaraları sms onayının verilmesi için firma tarafından sunulmuyor. Bunun yerine firma yurt dışı ülkelerine ait olan numaraları kullanıyor. Bu numaralar kullanım sonrasında kendisini yok ediyor ve yeniden kullanılması mümkün olmuyor. Böylelikle ücretini ödeyerek sanal numaraları alan kişilerin kimlik doğrulamanın sonrasında numaralar kaynaklı sorunlarla uğraşmasının önüne geçiliyor.

Birden fazla platformda kimlik doğrulaması yapmak isteyen kişiler ise her platform için ayrı numara belirleme ve ödeme işlemini gerçekleştiriyorlar. Böylelikle uygulamaya özel olarak belirlenen numaraları sms gönderimi için zaman geçmeden kullanmaya başlıyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.