Botox ve PRP Tedavilerinde Başarı Uzmanlık ve Deneyim Gerektirir

Botox ve PRP Tedavilerinde Başarı Uzmanlık ve Deneyim Gerektirir

Yaşları kaç olursa olsun günümüzde hem kadınların hem erkeklerin ortak arzusu estetik açıdan tatmin edici ve hoş bir görünüme sahip olmaktır. Bu amaçla medikal estetik prosedürlere başvuranların sayısı da giderek artmaktadır. Botox gibi uzun yıllardır kullanılmakta olan yöntemlerin yanı sıra PRP gibi yeni tedavilerin eklenmesiyle medikal estetik prosedürler popülerliğini korumaya devam etmektedir. Farklı bireylerin farklı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik botox ve PRP gibi prosedürlerin hasta özelinde planlanıp uygulanabilmesi diğer bir deyişle özelleştirilebilmesi sayesinde pek çok kişi daha iyi bir görünüme sahip olma imkanı elde etmektedir. Estetik kaygılarını yok eden bir görünüm elde eden kişilerin memnuniyetsizlikleri ortadan kalkmakta, bunun sonucunda bireyler öz güvenlerini geri kazanmaktadırlar. Uzman Dr. Şafak Göktaş medikal estetik prosedürler konusundaki başarılarıyla öne çıkmaktadır. Siz de Uzman Dr. Şafak Göktaş ile iletişime geçerek daha genç ve canlı bir görünüme sahip olma avantajını yakalayabilmelisiniz.

Cilt yaş alma başta olmak üzere pek çok farklı etkene bağlı olarak eski canlılığını ve görünümünü kaybetmektedir. Medikal estetik prosedürler bu durumun ortadan kaldırılması noktasında devreye girmekte, sağladıkları faydalı sonuçlar sayesinde sıklıkla tercih edilmektedirler. Medikal estetik prosedürler herhangi bir cerrahi kesi ve genel anestezi içermediğinden uygulama sonrası hastalar uzun ve zorlayıcı bir iyileşme süreciyle karşı karşıya kalmazlar. Aynı zamanda bu özellikleri nedeniyle medikal estetik prosedürler daha geniş bir yaş aralığındaki hastalara hitap ederler.

Sayfa: https://safakgoktas.com/botox/

Botox Kaç Yaşında Yapılmalı?

Hem kadınların hem erkeklerin sıklıkla başvurduğu, pratik ve etkili sonuçlar alınmasını sağlayan bir uygulama olan botox en çok tercih edilen medikal estetik prosedürlerin başında gelir. Gülme ya da gülümseme sırasında derinleşen çizgilerin oluşmaya başlaması durumunda botox enjeksiyonu ile etkili sonuçlar alınabilir. Zaman içinde bu kırışıklıklar derinleşebilir ve fark edilir hale gelmesi halinde kişinin görünümüyle ilgili rahatsızlıklar yaşamasına neden olabilir. Bu durumda botox tedavisine başvurmak kırışıklık görünümünü yumuşatabilir. Yaş alma nedeniyle çizgilerin belirginleşmesi ve cildin derin oluklu bir görünüm alması halinde botox tedavisi mevcut durumu düzeltmek için yeterli gelmeyebilir.

Botox enjeksiyonu uygulanmadan önce hastanın cilt görünümü değerlendirilir, yapılan değerlendirme sonucu her hasta özelinde bir tedavi planlanır. Bu aşamada en önemli konulardan biri hastanın yaşı, ihtiyacı ve beklentileridir. Bu doğrultuda belirlenen dozun doğru tekniklerle uygulanması halinde botox enjeksiyonundan optimum fayda sağlanabilir. Kişinin doğallıktan uzaklaşmasına neden olmayacak ancak estetik açıdan tatmin edici bir görünüme kavuşmasını sağlayacak sonuçlara ulaşılabilir.

Sayfa: https://safakgoktas.com/prp/

Botox İçin En Uygun Yaş Kaç?

En etkili yüz gençleştirme tedavilerinden biri olan botox prosedürü ile yüz yaşlanmasını ve kırışıklıklarını iyileştirmek mümkündür. Botox prosedürünün enjeksiyon yoluyla uygulanması, konforlu ve kısa bir iyileşme sürecinin olması gibi avantajların sayesinde uygulanma sıklığı fazladır. Özellikle çeşitli nedenlerle cerrahi müdahaleleri tercih etmeyen kişiler medikal estetik prosedürlerden önemli ölçüde fayda sağlarlar.

Botox tedavisine başlanması gereken yaş kişi özelinde çeşitli etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Mimik kullanım sıklığı fazla olan aynı zamanda kuru ve ince cilt yapısına sahip olan kişiler daha erken yaşlarda botox enjeksiyonuna ihtiyaç duyabilirler. Botox enjeksiyonuna genellikle 20’li yaşların sonu ve 30’lu yaşların başında başlanmakla birlikte güneşin zararlı ışınlarına fazla maruz kalınması, düzenli olarak güneş kremi kullanılmaması, sağlıksız yaşam tarzı alışkanlıkları olması ve genetik olarak kırışıklık oluşumuna yatkın bir yapının bulunması durumunda daha erken yaşlarda botox yapılması gündeme gelebilir.

Botox Tedavisine Kaç Yaşında Başlanmalı?

Önleyici botox tedavisi için ideal yaş 20’li yaşların sonu ve 30’lu yaşların başı olarak kabul edilir. Bunun nedeni, kırışıklıkların henüz ortaya çıkmadan tedavi edilmeye başlanmasının daha doğru bir adım olmasıdır. Pek çok kişinin yüzünde ilk çizgiler ve kırışıklıklar genellikle 30’lu yaşların başında görülmeye başlar. Kalıcı derin çizgiler ve kırışıklıklar çoğunlukla 30’lu yaşların sonuna kadar ortaya çıkmaz. Bu dönem pek çok kişi için botox tedavisine başlamak için en doğru zaman olarak kabul edilir. Otuzlu yaşlarda ise mimik kullanımı fazla olmasa da kaşların arasında ve gözlerin çevresindeki kırışıklıkların görünürlüğü artmaya başlar.

Güneş ışınlarının zararlı etkileri, alkol ve sigara gibi zararlı yaşam tarzı alışkanlıklarının sonucu olarak yüz bölgesindeki kırışıklıklar erken yaşta ortaya çıkabilir. Stres 30’lu yaşların başında görülmeye başlayan kırışıklıkların en önemli nedenlerinden biridir. Çünkü stres, cildin kendini iyileştirme kabiliyetini yavaşlatan bir etkendir. Cildin doğal bariyeri cildin nem tutmasını desteklemekte olup parçalanması halinde ciltte erken yaşlanma sorunu ile karşı karşıya kalınabilir.

Otuzlu yaşlarda genellikle gözlerin köşesinde belirlemeye başlayan çizgiler kaz ayakları olarak adlandırılır. Bu çizgilerin nedeni göz çevresindeki cilt yapısının çok ince olması ve bu bölgedeki bezlerin daha az yağ salgılamasıdır. Yani yapısal özellikleri nedeniyle göz bölgesi kırışıklık oluşumuna duyarlıdır ve ilk çizgilenmeler bu bölgede meydana gelir.

Web sitesi: https://safakgoktas.com/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.