Esra Ezmeci Tuzlu Su Ve Çapalama Nedir? Nasıl Yapılır?

Esra Ezmeci Tuzlu Su Ve Çapalama Nedir? Nasıl Yapılır?

Instagram hesabından sıklıkla takipçilerini öneriler veren Esra Ezmeci tuzlu su ve çapalama yöntemini önerdi. Birçok insan da bu yöntemin nasıl yapıldığını ne işe yaradığını merak ediyor. Esra Ezmeci tuzlu su ve çapalama nedir, nasıl yapılır? Detayları ile birlikte içeriğimizde görebilirsiniz.

Sosyal medyayı son derece aktif şekilde kullanın Esra Ezmeci takipçileriyle yaptığı soru cevap etkinliklerinde her soruya yanıt vermeye özen gösteriyor. Çalışan kadınların düşen enerjisini yükseltme adına güzellik verecek tuzlu su yöntemi de kadınların ilgisini çekiyor.

Çapalama Nedir?

Çapalama ise bir şeyi diğer şeyle bağlayarak ilişki kurma anlamına geliyor. Başka bir tabirle anlatmak gerekirse belirli bir duygu ya da duyu organı hareket edici geçiren bir tür uyarıcı olarak da biliniyor. Çapalama yöntemi ile birlikte kişiye Olumlu ya ortalaması yaşanması hatırlatılır.

Esra Ezmeci Çapalama Nasıl Yapılır?

Çapalama yöntemi sıklıkla merak ediliyor ve tartışılıyor nasıl yapıldığını sizlere kısa şekilde anlatalım. 5 noktada çapalama yapılabilir. Koklama işitmek görmek tat ve dokunma duyumuzun olduğunu söyleyelim. Esra Ezmeci ise bu konuyu şöyle anlatıyor. Ne kadar çok duyu hareketlendirirse o kadar iz bırakır. Eşinize ya da partnerinizle olduğunuz çok mutlu bir anda mesela çok keyifli bir tat noktasında iken eşinizin avuç içine ya da omzuna dokunarak ufak baskılar verin. Birkaç saniyelik baskı uygularsanız o anı çapalanmış olursunuz.

Esra Ezmeci'nin sosyal medyadaki etkisi, güzellik ve makyaj konularında uzmanlığına dayanmaktadır. Ezmeci, takipçilerine makyaj teknikleri, cilt bakımı önerileri ve trend ürün incelemeleri sunarak güzellik alanında bilgi ve ilham sağlamaktadır. Ayrıca, moda ve stil konusunda da önerilerde bulunarak takipçilerinin gardıroplarını güncellemelerine yardımcı olmaktadır. Sosyal medya paylaşımları aracılığıyla Esra Ezmeci, trendleri takip eden ve güzellik konusunda kendini geliştirmek isteyen binlerce insanı etkilemekte ve ilham vermektedir.

Kaynak: Basvur.co

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.