Google Workspace Nedir? İşletmenizi İleriye Taşıyın

Google Workspace Nedir? İşletmenizi İleriye Taşıyın

Google üzerinden yapacağınız çalışmaları daha kapsamlı ve pratik hale getirmek için Google Workspace'in size sunduğu faydalardan yararlanabilirsiniz. Bulut tabanlı yazılım üzerine kurulu olan Google Workspace platformunu isterseniz çevrimdışı da kullanabilirsiniz. Pratik ve kullanışlı bir web uygulaması olan Google Workspace, çalışma imkanlarınıza sunduğu kolaylıklar sayesinde işinizi ileriye taşımanıza yardımcı olur. İşletmenizi dijital ortamda ileriye taşımak istiyorsanız, Google Workspace özellikle size yardımcı olacak bir web uygulamasıdır. Bulut tabanlı iş platformu Google Workspace, işlerinizi profesyonel şekilde yürütmek ve kurumsallaşmak isteyen kişilerin rahatlıkla kullanabileceği ve tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek bir Google mecrasıdır.

Bulut Tabanlı İş Platformu Google Workspace Nedir?

Google Workspace Nedir? Gelin birlikte bu sorunun cevabını öğrenelim. Şirketiniz veya kurumsal işletmeniz için güvenli depolama alanları sunan Google Workspace, işletmelere birçok avantaj sağlayan bir platformdur. Google Workspace, hangi uygulamaları barındırır ve tüm ihtiyaçlarınızı bir arada karşılayabilir? 2012 yılından bu yana işini profesyonel şekilde yönetmek isteyen kişiler tarafından güvenle tercih edilmektedir.

Kurumsal Gmail Hesabı: Google'ın altyapısını kullanarak ve kurumsal gmail hesabı edinerek işletmenizin markalaşmasına destek olabilirsiniz.

Google Meet (Toplantı): Bu uygulama ile birden fazla kişiyle kesintisiz şekilde toplantılar düzenleyebilirsiniz.

Google Chat: Is iletişimlerinizi takip etmek ve tek bir uygulama üzerinden bilgi veya fikir alışverişinde bulunmak için Google Chat kullanmak akıllıcadır.

Google Calendar (Takvim): Google Calendar kullanarak birden fazla takvim ayarlayabilir ve erişimi düzenleyerek boş vakitlerinizin diğer çalışanlar tarafından görünmesini ayarlayabilirsiniz. Böylelikle etkinlik planlamak çok daha kolay olmaktadır.

Google Drive: Google hesabınızla kayıt olduktan sonra ücretsiz olarak sunulan 15 GB depolama hafızasına kadar çeşitli formattaki dosyalarınızı barındırabilirsiniz.

Google Docs (Dökümanlar): Özgeçmiş, mektup, broşür, rapor gibi birçok formatta dosya oluşturmak ve bu dosyaları paylaşmak için dökümanlar uygulamasını kullanabilirsiniz.

Google Sheets (E-Tablolar): Hazır olan şablonları kullanarak işinize yönelik e-tablolar hazırlayabilirsiniz. Hazır şablonlar içerisinde takvim, yıllık veya aylık bütçe, gider raporu gibi birçok tabloya erişebilirsiniz.

Google Slides (Slaytlar): Günlük hayatta veya işinizde kullanacağınız etkileyici sunular hazırlamak Google Slides ile artık çok kolay.

Google Forms (Formlar): Davetiye, sınav, anket gibi bir çok seçeneği Google Forms ile hazırlamak işinizi kolaylaştıracak.

Google Sites (Siteler): Kullanımı kolay olan Google Sites ile desteklediği tüm dosyaları görüntüleyebilir, değişimler yapabilirsiniz.

Google Keep (Not Defteri): Google Keep kullanarak önemli şeyleri gözden kaçırmazsınız ve işlerinizi kontrol altında tutarsınız.

HTekin Dijital İş Çözümleri Ajansı

HTekin Dijital İş Çözümleri alaninda hizmet veren yazılım ajansıdır. Büyük küçük onlarca marka ile çalışma sonucu elde ettiği tecrübesiyle de Google Workspace'in eğitim, satış ve destek hizmetini de üstlenmektedir. HTekin iş ortağınız ile siz de işletmenizi Google Workspace'e taşıyarak sunmuş olduğu avantajlardan faydalanmaya başlayabilirsiniz. İşletmenizi taşırken kurulum aşamasında ve kurulumdan sonra karşılaştığınız her türlü problemde yanınızda olmaya hazırız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.