BEE’O UP Propolisli Sprey

BEE’O UP Propolisli Sprey

Boğaz Spreyi Nedir?

Boğaz rahatsızlıkları, günlük yaşamı olumsuz etkileyen yaygın sorunlardan biridir. Boğaz spreyleri, bu tür rahatsızlıkları hafifletmek için etkili bir seçenek olarak öne çıkar. Bazı spreyler ilaç içerirken, bazıları ise tamamen doğal özellik taşıyabilir. Boğaz spreyleri, boğazda oluşan ağrı, kaşıntı, tahriş, kızarıklık ve yutma güçlüğü gibi belirtileri hafifletmek için tasarlanmıştır. Anadolu Propolisli Sprey ile doğal olarak boğazınızı yumuşatmak ve nefesinizi ferahlatmak mümkündür!

Boğaz Spreyi Ne İçin Kullanılır?

Boğazda kuruluk veya sesli konuşma gibi çeşitli nedenlerle hissedilen boğaz kaşıntısı ve tahriş gibi belirtilere karşı boğaz spreyleri, boğazınızı nemlendirir ve yatıştırır.

Hangi Boğaz Spreyini Tercih Etmeliyim?

Boğaz spreyi seçerken, içeriğine dikkat edilmelidir. Bazı spreyler, doğal bitkisel özler veya propolis gibi içeriklere sahipken, bazıları ilaç içerebilmektedir. Anadolu Propolisli Sprey, tamamen doğal bileşenlerden elde edilmiştir, ilaç içermez ve pratik kullanım fırsatı ile günlük kullanıma uygundur!

Boğaz Spreyinin Faydası Nedir?

Boğaz spreyleri, boğaz rahatsızlıklarına karşı rahatlama sağlamak üzere boğazınızı nemlendirir ve belirtileri yatıştırmaya yardımcı olur. %100 doğal Anadolu Propolisli Sprey, içeriğindeki ham bal ile boğazınızı nemlendirirken, okaliptüs ile ferah bir nefes sağlar!

Boğaz Spreyi Ne Kadar Süreyle Kullanılır?

Boğaz spreylerinin kullanım süresi ürüne ve kişisel ihtiyaçlara bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Günlük hayatta kullanım için ilaç içermeyen spreyler tercih edilebilir. İlaç içermeyen ve tamamen doğal bileşenlere sahip Anadolu Propolisli Sprey, ihtiyaç duyduğunuz her an kullanıma uygundur.

Boğaz Kaşıntısına ve Tahrişine Ne İyi Gelir?

Boğaz kaşıntısı ve tahrişi için ılık içeceklerin tüketimi, tuzlu su gargarası yapmak gibi doğal seçeneklerin yanı sıra, etkili bir çözüm için boğaz spreyleri de kullanılabilmektedir. Anadolu Propolisli Sprey, boğazınızı nemlendirerek kaşıntı hissinin ortadan kalkmasına yardımcıdır.

BEE’O Propolisli Sprey Nedir?

BEE’O Propolisli Sprey , mevsimsel geçiş dönemlerinde tercih edebileceğiniz ham bal, mentol ve Anadolu propolisi içere doğal bir karışımdır. Mentolün ferahlatıcı ve rahatlatıcı etkisiyle boğazını rahatlatırken aynı zamanda nefesinizi ferahlatmaya da yardımcı olan BEE’O Propolisli Spreyi eczanelerden temin etmek mümkün.. Tamamen doğal içeriğe sahip bu spreyin içeriğinde, yüksek fenolik ve flavonoid bileşimine sahip patentli saf Anadolu propolisi %6 oranında bulunuyor.

BEE’O Propolisli Sprey Neye İyi Gelir?

Ham bal ve Anadolu propolisi içeren bu ürün, mevsim geçişlerinde ihtiyaç duyabileceğiniz doğal bir takviyedir ve içerdiği fenolik ve flavonoidlerle beslenmenize değer katar. İçeriğindeki ham bal ile yumuşaklık hissi sağlarken, mentol ile ferahlık verir.

BEE’O Propolisli Spreyin Doğal İçeriği

BEE’O Propolisli Sprey su, ham bal, patentli saf Anadolu propolisi ve mentol olmak üzere sadece 4 doğal bileşenden oluşuyor. Propolisi, ham bal ve mentolü bir araya getiren BEE’O Propolisli Sprey, içeriğindeki doğal bileşenler sayesinde, mevsim geçişlerinde yanınızda!

Propolis Nedir?

Propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından elde ettiği tamamen doğal bir arı ürünüdür. Arılar reçinemsi bir madde olan propolisi kendi enzimleriyle birleştirirerek kovanın rüzgar, yağmur gibi dış faktörlerden korunması için çatlakların sıvanması ve kovanın sterilizasyonunun sağlanması amacıyla mikroplardan korunması için kullanırlar.

Ham Bal Nedir?

Ham bal, yüksek sıcaklıklarda işlenmemiş ve pastörize edilmemiş, kovandan elde edildiği en saf hali ile besin değeri korunmuş baldır. Ham bal, doğal olarak tatlandırıcı özelliğinin yanı sıra, antiseptik ve yatıştırıcı özellikleriyle de bilinir.

BEE’O Propolisli Spreyi Nasıl Kullanalım?

Özellikle bahar aylarındaki mevsim geçişlerinde nefesinizi ferahlatmaya yardımcı BEE'O Propolisli Spreyin günde 3 defa en az 2’şer kez püskürtülerek tüketilmesi tavsiye ediliyor. Çantanızdan eksik etmeyeceğiniz bu doğal propolisli ve ballı karışım kullanım açısından da oldukça pratik!

BEE’O Propolisli Spreyi Nereden Alabilirim?

BEE’O Propolisli Spreyi evinize en yakın eczaneden temin edebilirsiniz. BEE’O Propolisli Sprey tüm eczanelerde…

BEE’O Propolisli Sprey Fiyatı

BEE’O Propolisli Sprey fiyatına https://www.beeo.com.tr/beeo-up-propolisli-balli-bogaz-spreyi ilgili linke tıklayarak erişebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.