Parcaofisi.com: Online Yedek Parça

Parcaofisi.com: Online Yedek Parça

Yedek parça satın almak çok basit bir şeymiş gibi gözükmesine rağmen durum hiç de öyle değildir. İşin içine kalite, garanti süresi, araca uygunluk, kullanım ömrü, fiyat gibi birçok kıstas girer. Hal böyle olunca alışverişi nereden yaptığımız büyük bir önem taşır. Gerçekten güvenilir olmayan yerlerden alışveriş yapmanız durumunda fazladan para ödemek bir yana aracınızdan bile olmanız mümkün. Bundan dolayı tercih ettiğiniz toptancıya dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Özellikle son zamanlarda daha da popülerleşen ve sektörde kendine ayrı bir yer edinen Parça Ofisi, müşterilerinden bu konularda yıldızları toplamışa benziyor. Parcaofisi.com sitesi ve Bayrampaşa’da bulunan fiziksel mağazasıyla hizmet veren firma, yıllardır sektörün içinde.

Parcaofisi.com Güvenilir mi?

Araç sahiplerinde haklı olarak bir güven problemi var. Bunda özellikle kalitesiz ürün satan veya piyasanın üzerinde fiyat çeken kötü toptancılar etkili. Ancak Parça Ofisi için aynı durum kesinlikle söz konusu değil. Yıllardır sektörün içinde yer alan firma, pek çok farklı tedarikçiden aldığı en kaliteli ürünleri müşterilerine sunuyor. Bu noktada bütçe dostu bir politika izlemesi de yüreğimize su serpen bir diğer şey. Bundan dolayı parcaofisi.com üzerinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Zaten siparişinizi oluşturduktan kısa bir süre sonra ürün kargoya verilecek ve sorunsuz şekilde elinize ulaşacaktır.

Parça Ofisi Yedek Parça Fiyatları Nasıl?

Parça Ofisi web sitesinde yedek parça fiyatları 50 TL ile 15.000 TL arasında seyreder. Ödeyeceğiniz ücret aracınızın markası, modeli, ürünün markası ve türüne göre değişiklik gösterecektir. Genelde filtreler (hava filtresi, yağ filtresi, polen fitresi vb.), silecekler, fren balatası ve aküler görece daha uygun fiyatlıdır. Ancak aracın beyni olarak adlandırılan motor parçaları veya tampon gibi parçalar daha yüksek fiyattan satışa sunulur. Çünkü daha maliyetli materyallerden üretilirler.

Parcaofisi.com sitesinde birçok marka seçeneği sizi bekliyor. Orijinal, yan sanayi ve muadil parçalardan oluşan koleksiyonları her bütçeye hitap ediyor. Eğer bütçenizi çok sarsmak istemiyorsanız özellikle Çin muadili ürünleri tercih edebilirsiniz. Ancak daha yüksek bir performans ve daha uzun bir kullanım ömrü istiyorsanız tercihiniz orijinal parçalardan veya Bosch, Valeo gibi kaliteli yan sanayi markalardan yana olabilir. Tabi bunlar için biçilen fiyatlar, muadillerin iki katına kadar çıkabiliyor.

Parça Ofisi Oto Yedek Parça Siparişi Nasıl Verilir?

Parcaofisi.com üzerinden oto yedek parça siparişi vermek için öncelikle ana sayfa üzerinde aracınızın marka ve modelini seçerek arama yapmalısınız. Sonrasında açılan sayfa üzerinden ürünleri inceleyebilirsiniz. Ancak sol tarafta bulunan panelden sonuçları ürün kategorisine ve markasına göre daraltmanız da mümkün. Böylece işinizi daha kolay hale getirmiş olacaksınız. Dilerseniz yedek parça sorgulama işlemini OEM koduyla yapabilirsiniz. Satın almak istediğini ürünü sepete ekledikten sonra adres ve ödeme bilgilerini girip siparişi hızlıca oluşturmuş olacaksınız. Aşağıdaki linke tıklayarak Parça Ofisi sitesine gidip oto yedek parça siparişi verebilirsiniz:

Yedek Parça Sitesi: www.parcaofisi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.