Başlıca Depo Raf Sistemi Ürünleri Nelerdir?

Başlıca Depo Raf Sistemi Ürünleri Nelerdir?

Başlıca depo raf sistemi ürünleri, başarılı bir şekilde depolama sistemine geçiş yapılmasını sağlar. Depolama dolapları, kutuları her ne kadar evde depolama için uygun bir seçim olsa da şirketler depolama için depo raf sistemlerine ihtiyaç duyar.

Depo yönetiminin verimliliği, işçi güvenliği, sipariş doğruluğu, sürecin hızlı işlemesi gibi etkenler depo raf sistemleri sayesinde güvenilir şekilde gerçekleşir. Depo raf sistemlerine karar verilmeden önce mutlaka detaylı bir araştırma yapmak gerekir. Ürünlerin türleri hakkında, türlerin maliyetleri hakkında bilgi edinmek en iyi modeli bulmayı sağlar.

Depo raf sistemleri ürünleri, büyük paketler ya da daha farklı seviyedeki envanterleri depolamak için tasarlanmış, metalden imal edilen endüstriyel sistemlerdir. Sistem, birbiri üzerine yığılan birden fazla depo rafından meydana gelir. Şirketler, depolama sistemlerini en uygun hale getirmek için bu sistemleri kullanır. Deponun stok seviyesi ikiye üçe katlanır, ekonomik açıdan da tasarruf edilir ve ödenen ücret artışa geçmez. Depolama seviyesini üstlere taşımak ve aynı zamanda fazla masraftan kaçınmak isteyen işletmeler için oldukça uygun bir çözümdür.

Dış Giydirme Raf Sistemi

İşletmelerin sıklıkla tercih ettiği sistemlerden bir tanesi dış giydirme raf sistemidir. Bu sistem sayesinde dış cephe ve çatı bölümü giderilerek binasız bir şekilde depo sahibi olunması sağlanır. Herhangi bir şekilde bina inşaatına gereksinim olmadan yapılan sistem ile maliyeti düşük depolar kurulur. Bu sistem ile depo sahipleri mali açıdan avantaj sağlar Bina inşaatlarında yer alan kiriş ve kolan yapıları bu sistemde yer almadığı için ek olarak alan kazanılır ve daha fazla depolama alanı elde edilmiş olur. Raf sisteminin yüksekliği de tercihe göre ayarlanabilir ve ek alan sağlar.

Sırt Sırta Raf Sistemi

Sırt sırta raf sistemi, geniş kullanım yelpazesine sahip depolama sistemidir. İki raf sistemi arka arkaya gelerek sırt sırta aparatı birbirine bağlanır. Her palete istenildiği zaman kolaylıkla ulaşım sağlayan yatay taşıyıcılar vardır. Ürünlerin yüksekliklerine göre raflarda ayarlama yapılır. Raflar; ürünlerin, depo alanının, kullanılacak ekipmanların özelliklerine göre tasarlanır. Lojistik, gıda, inşaat vb. gibi sektörlerde depolama ihtiyacını gidermek için kullanılır.

Mekik Raf Sistemi

Mekik raf sistemi, son dönemlerde sıklıkla tercih edilen sistemdir. Tercihlerin artışı ile de pek çok alanda aktif şekilde kullanılır. Sistem, pek çok alanda çeşitli avantaj sunar. En önemli avantajı, raf sistemlerinin otomatik taşıyıcısı olmasıdır. Ürünlerin belirli düzeyde yerleşimi sağlanır. Otomatik taşıyıcılar sayesinde istenilen zamanda ürünler boşaltılır. Ekstra bir forklift ihtiyacı olmaz ve forklift maliyeti ortadan kalkar. Mekik raf sistemi, hızlı ve güvenilir bir çalışma ortamı sağlar. Klasik çözümlerin aksine hızlı taşıma imkânı sunar. Her türlü depo raf sistemi ihtiyacına yönelik detaylı bilgi edinmek için Temesist firması ile iletişime geçebilirsiniz. Firmanın sunduğu çözümlerle iş süreçlerinizi etkin şekilde yönetebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.