Neden Su Arıtma Cihazı Kullanmalıyım?

Neden Su Arıtma Cihazı Kullanmalıyım?

Neden su arıtma cihazı kullanmalıyım sorusunun cevabı oldukça fazladır. Temel yaşam ihtiyacı olan su, insan gelişimi ve sağlığı için gereklidir. Sağlıklı ve güvenilir su içilmediği zaman, şifa ve sağlık kaynağı olarak bilinen sular insan sağlığını tehdit eder ve ciddi hastalıklara davetiye çıkarır. İçilen suyun güvenilir, sağlıklı, temiz ve doğal olması gerekir. Şebeke sularında bile insan sağlığını tehdit eden unsurlar bulunur. Klor eklenmesi suyu temiz ve güvenilir yapmaz. Klor suya koku tortu ve bulanıklık verir. Tadını ve kokusunu bozar. Eski ve yıpranmış şebeke boruları mikrop, tortu, partikül, bulanıklık, kireçlenme, bakteri ve virüs oluşmasına neden olur. Su arıtma cihazlarında bulunan 8 ve artırılabilen filtre sistemleri, suyun en doğal halde ve sağlıklı olarak içilmesini sağlar. Baraj havzalarında bekleyen açık sularda sıtma, hepatit a, dizanteri, ishal, çocuk felci ve kolera riski bulunur. Bu suların direkt tüketilmemesi ve dezenfekte işlemi uygulanmadan içilmemesi gerekir. Ev tipi üretilen kullanımı ve temizliği pratik su arıtma cihazları içinde bulunan aktif karbon parça ve blok filtre sistemleri, mineral ve mebran filtreler, tatlandırma filtreleri, ozon filtresi UV ve ters ozmos sistemleri suyun içindeki her türlü zararlı oluşumun arındırılmasını ve suyun değerlerinin, ideal içim kalitesine ulaşmasını sağlar. Periyodik olarak değiştirilen filtre sistemleriyle içim kalitesi garantilenmiş olur. Kontrollü ve denetimli sağlıklı su elde edilmesine destek olur.

Su Arıtma Cihazları Nasıl Olmalıdır?

Su arıtma cihazı alırken bazı detaylar suyun iyi arıtılması açısından önem taşır. Bu sebeple en iyi su arıtma cihazı araştırması yaparak en iyi cihazlar arasında karar vermenizi tavsiye ederiz. Güvenilir su arıtma sistemlerinin en önemli aşaması filtre kısmıdır. Suyun temizlenmesi, arındırılması, tortu, kalıntı, bakteri, mikrop, zararlı madde ve her türlü farklı madde ayrışımları filtre kısımlarında gerçekleştirilir. Filtrelerden arıtılan su berrak, saf, temiz, kokusuz, renksiz, taze ve yumuşak içimli su olarak içime hazır olur. Yeni nesil su arıtma cihazları filtre sistemleri:

• Nano teknoloji sistemleri

• Ters ozmos filtre aşamaları

• Sedimantasyon filtre aşamaları

• Aktif ve Taneli karbon filtre aşamaları

• Ultraviyole filtre aşamaları

• Mineral ve alkali filtre aşamaları

Gibi önemli özelliklere sahiptir. Türkiye'de güvenilir ve bu özellikleri taşıyan çok sayıda marka mevcuttur. Örneğin DreamWater Su Arıtma Cihazı bunlardan biri olarak inceleyebileceğiniz cihazlar arasında yer alır. Yeni nesil su arıtma cihazlarında bulunan filtre sayıları, suyun ölçümleri sonucunda elde edilen modifikasyon sonuçlarına göre artırılabilir. Yeni nesil arıtıcılarda Dünya Sağlık Örgütü tarafından verilen NFS onayı ve Dünya Sağlık Derneği tarafından verilen Water Quality sertifikaları, kalite ve güvenliğin belgeleridir. Su arıtma cihazları içme sularının güvenli, düşük maliyetli, içilebilir nitelikli, yumuşak içimli, PH, TDS ve ideal organik değerlere sahip olmasını sağlar. Doğal sistemlerden oluşan filtre aşamalarında suyun içindeki zararlı maddeler arındırılırken faydalı organik organizma ve mineraller korunur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.