Okulların tatil tarihi açıklandı! Milli Eğitim Bakanı, 16 Haziran günü tatil olacağını paylaştı!

Okulların tatil tarihi açıklandı! Milli Eğitim Bakanı, 16 Haziran günü tatil olacağını paylaştı!
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yaz tatili kararı açıklandı! İlkokul, ortaokul ve lisede öğrenim gören öğrenciler için tatil süresine dair merak edilen detaylar!

Okulların ne zaman yaz tatiline gireceği merak ediliyor. Yaz tatiliyle alakalı birçok iddia sosyal medyada dolaşmaya devam ederken, öğrencilerin gözü kulağı Millî Eğitim Bakanlığı’na çevrilmiş durumdaydı. Bakan Özer, konuya dair merak edilen detayları açıkladı. Bu yıl yaz tatili kısaldı mı yoksa uzadı mı? Okullar hangi tarihte yaz tatiline girecek? İşte okulların tatil durumu!

SOSYAL MEDYADA İDDİALAR VARDI

İlkokul, ortaokul ve liseye giden öğrenciler ve aileleri okulların ne zaman kapanacağını merak ediyordu. Yaz tatili ile alakalı birçok iddia sosyal medyada dolaşmaya devam ederken, konuya dair açıklama yetkili isimden geldi. Birçok öğrencinin gözü kulağı Millî Eğitim Bakanlığı’na çevrilmiş durumdaydı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer birçok öğrenci ve ailesi tarafından merak edilen konu için netlik kazandırdı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların tatil durumuyla alakalı merak edilenleri açıkladı.

BAKAN ÖZER MERAK EDİLEN SORUYU YANITLADI

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in yaptığı açıklama sonrasında, okulların ne zaman tatil edileceği öğrenildi. Sosyal medyada dolaşan birçok iddiaların yanı sıra konuya dair yetkili isimden açıklama gelerek, akıllarda yer eden sorular cevaplanmış oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ’16 Haziran 2023 tarihinde okullar kapanıyor uzatma yapmadık. 1 Ağustos-1 Eylül zaman aralığı içerisinde deprem bölgesinde bulunan öğrenciler için telafi eğitimi yapılacak. Bunun için her şeyimizi hazırlamış durumdayız’ dedi.

DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE TELAFİ EĞİTİMİ

Milli Eğitim Bakanı tarafından gelen açıklama sonrasında okulların, 16 Haziran 2023 tarihinde kapanacağı öğrenildi. Herhangi bir uzatma ise söz konusu değil. Öte yandan deprem bölgesindeki öğrenciler için de farklı bir uygulama gündemde. 1 Ağustos ve 1 Eylül 2023, zaman aralığında deprem bölgesinde bulunan öğrenciler için telafi eğitimi yapılacak. Yapılması planlanan bu telafi eğitimi içinde her şeyin hazırlanmış olduğu ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.