18 – 75 yaş arası herkese ödenecek! 3 ay ödemesiz 70.000 TL ihtiyaç kredisi hesaplara geçiyor! Başvurular başladı!

18 – 75 yaş arası herkese ödenecek! 3 ay ödemesiz 70.000 TL ihtiyaç kredisi hesaplara geçiyor! Başvurular başladı!
Acil nakit ihtiyacı olanlara 70.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi 3 ay ödemesiz olarak kullandırılacak. 18 – 75 yaş arası tüm vatandaşlar yararlanabiliyor. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu!

Vatandaşların son dönemde artan nakit ihtiyaçları için vatandaşların avantalı nakit kredi destekleri duyurulmaya devam ediyor. Bir yandan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için devlet destekleri 2023 yılında da verilmeye devam ederken, diğer yandan bankalardan da cazip teklifler peş peşe duyurulmaya başladı.

18 – 75 yaş arasında herkesin başvuru yapabileceği ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 70.000 TL’ye kadar kredi avantajlı faiz oranları ve 3 aya kadar erteleme seçenekleri ile kullanılabilecek. Vatandaşların nakit ihtiyaçlarına çözüm sunan kredi paketine dijital kanallar üzerinden de anında başvuru yapılabilecek.

3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI!

TEB’in dijital bankacılık hizmetlerini sunduğu CEPTETEB uygulaması üzerinden işlem gerçekleştireceklere özel 70.000 TL’ye kadar kredi 3 aya kadar erteleme seçenekleri ile sunulacak. Bu kapsamda 18 – 75 yaş arasında tüm vatandaşlar kredi başvurusu yapabilecekler.

CEPTETEB Hoş Geldin Faizli Kredi kampanyası kapsamında henüz TEB ya da CEPTETEB müşterisi olmayanlar hemen CEPTETEB Hoş Geldin Kredisi’ne başvuru yaparak nakit ihtiyaçları için kredi kullanabilecek. Yeni müşterilere özel duyurulan kredi kampanyası kapsamında avantajlı faiz oranları uygulanacak.

70.000 TL’YE KADAR KREDİ KULLANDIRILACAK!

CEPTETEB ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında tek tıkla kolay başvuru yapılabiliyor. Bu kapsamda 1.000 TL ile 70.000 TL arasında tüm ihtiyaçları için kredi başvurusu yapılabilecek. 3 – 36 ay vade seçeneklerinin uygulandığı kredi kampanyası kapsamında avantajlı faiz oranları uygulanacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

CEPTETEB’in avantajlı faiz oranları ve 3 aya kadar erteleme seçenekleri ile sunulan avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında görüntülü görüşme ile başvurular yapılabilecek. CEPTETEB Mobil’i yükleyerek başvuru işlemleri yapılabilecek. Yeni müşterilerin yararlanabileceği kredi kapsamında avantajlı faiz oranları uygulanacak. 70.000 TL’ye kadar kredi 3 aya kadar erteleme seçenekleri ve 36 aya kadar da vade imkanları ile kullandırılması hedefleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.