İbrahim Murat Gündüz, Şampiyon Fabrikası Lakaplı Şahin Eroğlu'nu Tebrik Etti

İbrahim Murat Gündüz, Şampiyon Fabrikası Lakaplı Şahin Eroğlu'nu Tebrik Etti
Heyecanla beklenen kick boks şampiyonasına sadece günler kaldı.

Heyecanla beklenen kick boks şampiyonasına sadece günler kaldı. 8. Kick Boks Turnuvasına katılacak isimler yavaş yavaş medya da ismini almaya başladı. Turnuvaya katılacak olan sporcular dan biri de İbrahim Murat Gündüz'ün sporcusu olan Ali Göktürk Benli.

Hazırlıklarına son hızla devam eden sporcu için önemli bir mücadele olacak, bu mücadele de alacağı puanlar oldukça önemli. İlk hedefin birincilik olduğu mücadele de alınacak puanlar ile Milli takıma seçilen sporcular Avrupa Gençler, Yıldızlar ve Minikler şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.a

Tanınmış iş adamı İbrahim Murat Gündüz, Ankara da kampa giren ve 8. Kick Boks Dünya Şampiyonası için özel hazırlık yapan sporcusu için Kick Boks ve Muay Thai milli takımı antrenörü, bir çok sporcu yetiştirmiş olan, "şampiyon fabrikası" lakaplı Şahin Eroğlu'na teşekkür etti.

Ali Göktürk Benli katıldığı turnuvalarda sürekli kendinden söz ettiriyor. En son yaptığı müsabaka da rakibini sadece 60 saniye de nakavt ile geçerek günün kazananı olmuştu. Özellikle çıktığı dövüşler de nakavtları ile tanınan genç sporcu için beklentiler oldukça yüksek. İbrahim Murat Gündüz, "Ali Göktür Benli den şampiyonluk bekliyoruz, rakip bulmaya zorlanıyoruz ama bu turnuva dan bizim de sporcumuzdan kendisinin de beklentisi çok yüksek. Motivasyonu oldukça iyi. Şahin hoca mükemmel bir kamp hazırladı, kamp sonunda bir kaplan olacağını düşünüyorum" diyerek tebessüm etti.

https://www.muratgunduzofficial.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.