Togg CEO’su açıkladı! Mayıs’ta 1000’den çok aracın teslimi planlanıyor!

Togg CEO’su açıkladı! Mayıs’ta 1000’den çok aracın teslimi planlanıyor!
İlk yerli ve milli otomobil Togg’un üst düzey yöneticisi rakamı paylaştı! Togg’un teslimi yapılacak araç sayısı ne kadar? İşte konuya dair merak edilen detaylar!

Togg’un teslimat sayısında artış yapılacak. İlk yerli ve milli otomobil hakkında gelişmeler hızla devam ediliyor. İlk yerli ve milli otomobil Togg CEO’su Gürcan Karakaş, ‘Kalitemizden herhangi bir şekilde ödün vermeden üretimlerimizi Mayıs ile haziran ayında da artıracağız. Mayıs ayı içerisinde 1000’in üstünde teslimat yapmak gibi bir planımız bulunuyor’ ifadelerine yer verdi. Konuya dair detaylar!

1000’NİN ÜSTÜNDE ARAÇ TESLİM EDİLECEK

İlk yerli ve milli otomobil Togg’un CEO2su Gürcan Karakaş, teslimat tarihlerine ve adedine dair merak edilen soruları yanıtladı. Bir televizyon canlı yayınına katılan Karakaş, mayıs ayı içerisinde 1000’in üstünde aracın teslim edileceğini ifade etti. Karakaş, ‘Mayıs ile haziran ayında kalitemizden ödün vermeden üretimlerimizi fazlalaştıracağız. Mayıs ayı içinde binin üstünde araç teslim etmek gibi bir planımız bulunuyor’ açıklaması yaptı.

İDDİALARA YANIT VERDİ

Togg araçlarının ithal eden getirildiği yönünde sosyal medyadaki iddiaların doğru olmadığına vurgu yapan Karakaş, ‘Togg yurt dışından herhangi bir şekilde alım yapmadı. Bunlar hayal ürünü, bu duruma bir anlam veremiyorum’ cümlelerine yer verdi. Şimdiye kadar seri üretim kapsamında 200’ün üstüne araç üretildiğini ifade eden Karakaş, ‘Geçen yıl mayıs sonuna deneme ve üretimi başlamıştık. Regülasyonlar gereği 92 tane testten geçmemiz gerekiyordu. Bu süreçte yüzlerce aracın üretimini yaptık. 23 Mart gününe kadar pek çok araç üretip, test aşamasına gönderdik, 300’ün üzerinde aracın üretimini yapmışızdır biz kendimiz 26 tanesiyle test filosu içinde ülkemizde dolaşmak da geri bildirim ile ölçümlerde kullanımını yapmıyoruz. Seri üretim çerçevesinde üretilen araç sayısı 200’ü geçmiş durumda.

YIL SONUNA KADAR 28 BİN ARAÇ

Gürcan Karakaş, ‘Sene sonuna kadar 28 bin aracın üretimini yapacağız bu son derece iddialı bir hedef. Beklediğimizin üstünde bir ilgiyle karşılaştık. Yıl sonuna kadar 28 bin akıllı cihazımızın teslimini yapmış olacağız. Piyasada elektrikli araçlar için bir dönüş var, bu durum bizi memnun ediyor’ açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.