Crystal Boutique Beach Resort

Crystal Boutique Beach Resort

Belek'teki Crystal Boutique Beach Resort, Antalya'nın Belek turizm bölgesinde yer alan 5 yıldızlı bir tatil köyüdür. Misafirlerine lüks konaklama, yüksek kaliteli yiyecek ve içecekler, aktiviteler ve hizmetler sunmaktadır.

Crystal Boutique Beach Resort'un 291 odası ve süiti, modern tasarımı, rahat yatakları, ferah alanları ve özel balkonlarıyla dikkat çekmektedir. Odaların tamamı klimalıdır ve düz ekran TV, minibar, ücretsiz Wi-Fi ve kasa gibi bir dizi modern olanak sunmaktadır.

Tatil köyü, üç açık yüzme havuzu, bir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, kaydıraklar, spa merkezi, sauna, hamam, fitness merkezi, tenis kortu, basketbol sahası ve plaj voleybolu gibi birçok aktivite sunmaktadır.

Misafirler ayrıca Crystal Boutique Beach Resort'un çeşitli restoranlarından birinde yemek yiyebilirler. Ana restoran, dünya mutfaklarından lezzetler sunarken, diğer restoranlar İtalyan, Çin ve Türk mutfağına odaklanmaktadır. Tatil köyü ayrıca birkaç bar ve kafe sunmaktadır.

Crystal Boutique Beach Resort, aileler için mükemmel bir tatil destinasyonudur. Tatil köyü, çocuk kulübü, oyun alanları ve aktiviteleri, çocuk bakımı hizmetleri ve daha birçok ayrıntı ile aile dostudur.

Genel olarak, Belek'teki Crystal Boutique Beach Resort, lüks konaklama, aktiviteler ve yüksek kaliteli yiyecek ve içecekler sunan mükemmel bir tatil köyüdür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.