Yumuşacık Büyük Peluş Ayı

Yumuşacık Büyük Peluş Ayı

Büyük peluş ayı özelliklerinden dolayı çok farklıdır. Peluş ayı özellikle büyük ve orta ufak boyları bulunmakla birlikte büyük boy özellikli de bulunur. Büyük peluş ayı çeşitleri çok büyük olmakla birlikte bazen bir yatak boyutunda dahi olabilir. cm hesabı ile üretilen büyük boy peluş ayı çeşitleri çok sık tercih edilir.

Peluş ayı ve çeşitleri böylece boy olarak tercih edilir ve uzunluğuna yönelik bilgi detayları yazılır. Boy uzunluğuna ve cm hesabına göre peluş ayılar ve çeşitlerinin internetten satışı gerçekleşmektedir. Alıcı müşteri açısından paylaşılan bu bilgilerde iç dolgu malzemesi ve kullanılan dikiş ipi ve boyutu, aksesuarların bulunup bulunmadığı peluş ayı için önemli bilgiler arasında bulunur. Peluş Ayı Boyutları Peluş ayı boyutları çok farklı cm hesabı üzerinden yapılır. Boy uzunluğu çok önemlidir. Kimi alıcı müşteriler büyük boy peluş ayı tercihinde bulunmakta olup ya da ufak boy peluş ayı da seçilebilir. Peluş ayı ve boyutları yalnızca boy açısından değil ayrıca kullanılan kumaş, iç dolgu malzemesi, dikiş ipi şeklinde değerlendirilir.

Büyük peluş ayı modellerinin boyutları cm olarak 20 cm üzerinden başlar ve 200 cm’e kadar farklılık gösterebilmektedir. Peluş ayı çeşitlerinde çok farklı renkler de bulunur. Boyutları ve renkleri ile peluş ayı ve çeşitleri tek renkte olduğu gibi fazla çok renkli peluş ayı da olabilir. Büyük peluş ayı ve boyutlarına https://www.halleyoyuncak.com/pelus-ayi linki üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.