La Roche Posay Güneş Kremi Faydaları

La Roche Posay Güneş Kremi Faydaları

Güneş Kremi Nedir? 

Güneş kremi genellikle yazın tercih edilen fakat kışın da kullanılabilen cilt bariyerimizi güneşin salgıladığı zararlı ışınlardan korumaya yarayan cilt bakım ürünlerinin önünde gelmektedir. Cildine önem veren kişiler her mevsim güneş kremi kullanmalarını bilirler çünkü ne yazık ki bazı ciltler güneş ışınlarına karşı hassasiyet gösterimi leke oluşumuna sebep olabilir.

Birçok kozmetik mağazası güneş kremi üretmekte ve satmaktadır. Bunların önde gelenlerinde bir tanesi de La Roche Posay güneş kremi. Cildimize uygun güneş kremi seçimi yapmakla birlikte tercih edilen La Roche Posay güneş kremi cilde doğru bir sürüş tekniği ile de uygulanmalıdır. Yaşlandırma etkisine sahip olan UVA ve kansere neden açan UVB ışınları bulutlu havalar da dahil olmak üzere yaşamın bir çok alanında bize temas halinde olmaktadır.

Güneş kremi temel amaç olarak bizi bu süreçte ışınlardan koruma görevi görmektedir. Güneş ışınlarına özellikle güneşin dik açıyla geldiği öğle saatlerinde, yaz aylarında uzun süre bu güneş ışınlarına korunmasız maruz kalmak ciltte olumsuz etkiler yaratmaya sebep olur.

Cilt kanserinin olma olasılığının artmasına yüz ve vücutta ki yaşlanma süresinin hızlanmasına, ışınlardan oluşabilecek güneş yanıklarının ortaya çıkmasına ve cildimizin nem oranın oldukça düşmesine,ciltte güneş lekelerine sebebiyet vermektedir. Güneş Kremi Hakkında Doğu Kabul Edilen Yanlış Durumlar : Cildime güneş kremi uygularsam d vitamini vücuduma girmez ve d vitamininden yararlanamam. Çalıştığım yerde, evde, ofiste, şirkette vb gibi kapalı alanlarda güneş ışınları zarar vermeyeceğinden dolayı güneş kremi kullanılmasa da olur. Dudaklarımın ve dudak çevresinin güneş kremine ve korunmaya ihtiyacı yok. Güneş kremini sürdükten sonra ciltten temizlemek için sadece su yeterlidir. Güneş ışınları yüzümde oluşan benleri tetiklemez. Ayrıca tamamen doğal ve bitkisel güneş kremi kullanmanız sizin ve cildinizin yararı için çok daha iyidir. Cilt tipinize göre kullanacak olduğunuz güneş kremini tercih edin. Tercih ettiğiniz güneş kremi makyaj yapıyorsanız kozmetik malzemeleri altında kullanılabilir olmalı. Suda dayanıklı olması su ile temas ettiğinde cildinizden hemen çıkmamasını sağlar. La Roche Posay Güneş Kremi Cildinizi UVA-UVB ışınlarına karşı çok yüksek koruma sağlayan koruma kremidir. La Roche Posay güneş kremi cildi güneş ışınları ve çevresel faktörlerin verebileceği zararlardan korur. İnce yapıya sahip olmasından dolayı cilt tarafından hemen emilir.Suya,tere ve kuma karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. https://www.narecza.com/la-roche-posay sayfasına göz atarak güneş kreminizi sipariş verebilirsiniz

Formun Üstü

Formun Altı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.