Fragman nedir?

Fragman nedir?

Fragman, bir film, dizi veya oyunun tanıtımı amacıyla oluşturulmuş kısa bir videodur. Yapımın konusu, oyuncuları, yönetmeni ve diğer detayları hakkında önemli ipuçları vererek, izleyicilerin merakını uyandırmayı amaçlar. Bu sayede, izleyicilerin film hakkında önceden bir fikir edinmeleri ve filmin çıkış tarihini beklemeleri sağlanır.

Fragman veya diğer adıyla teaser, genellikle 1-3 dakika arasında değişen kısa videolar şeklinde olur ve internet üzerinden veya televizyonda yayınlanabilir. Fragmanlar, aynı zamanda filmin soundtrack'inden de küçük bir bölüm içerebilirler ve bu şekilde filmin atmosferi hakkında bir fikir verebilirler. Film, dizi ve oyun dünyasındaki en önemli tanıtım araçlarından biridir ve birçok izleyiciyi filmi izlemeye teşvik eder.

Bu yazımızda siz değerli ziyaretçilerimize Türkiye'nin en popüler fragman sitelerinden biri olan fragmanlar.com'u tanıtacağız. Fragmanlar.com, televizyon, sinema ve dijital platformda yayınlanan dizi-filmlerin fragmanlarını kolay arayüzüyle birlikte ziyaretçilerine sunan online platformdur.

FRAGMANLAR NEDİR?

Fragmanlar, 2009 yılında kurulmuştur. Yıllardır güncel dizi ve film fragmanlarını ziyaretçisiyle buluşturan, içerik üretmeye devam eden platform şimdilerde en çok ziyaret edilen fragman sitelerinden biridir. Platformun amacı, kullanıcılarına en yeni ve en güncel fragmanları sunmak, film ve dizi dünyasındaki gelişmeleri takip etmelerine yardımcı olmaktır.

Platform kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. Sitede, fragmanları kategorilere göre arayabilir veya arama çubuğunu kullanarak istediğiniz fragmanı bulabilirsiniz. Ayrıca, sitede diğer platformların aksine kaydolmanız veya ücret ödemeniz de gerekmez. Film ve dizi dünyasındaki en yeni fragmanları ziyaretçilerine sunar. Sitede, Türkçe dublajlı ve alt yazılı fragmanlar bulunur. Film ve dizi fragmanları yanı sıra, özel röportajlar, set görüntüleri, film özetleri ve sektördeki sıcak gelişme haberlere gibi birçok içerik de mevcuttur.

Tüm bunların yanında, ziyaretçiler haftalık dizi programı sayfasından bir hafta boyunca hangi kanalda hangi saatte hanginin yayınlandığını takip edebilmekte mümkün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.