İstanbul Evden Eve Nakliyat Şirketi

İstanbul Evden Eve Nakliyat Şirketi

İstanbul evden eve nakliyat ile ev eşyası ambalajlama ve kolileme işlemleri doğru yapılmazsa eşyalarınızın zarar görmesi veya kırılması gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden özenli ve dikkatli bir şekilde ambalajlama ve kolileme yapmanız önemlidir. Evden eve nakliyat işte adım adım ev eşyası ambalajlama ve kolileme işlemleri:

Gereksiz eşyaları ayırın: Taşınma öncesi gereksiz eşyaları ayırmak, ambalajlama ve kolileme işlemlerini daha kolay ve hızlı hale getirir.

Ambalaj malzemelerini hazırlayın: Ambalajlama işlemi için gerekli olan malzemeler şunlardır:

Balonlu naylon

Kabarcıklı naylon

Köpük levhalar

Havalı torbalar

Paketleme kağıdı

Bant

Eşyaları ambalajlamaya başlayın: Kırılması muhtemel eşyaları özenle ambalajlamalısınız. Bu eşyalar arasında cam, porselen, kristal, ayna, çerçeve, tablo gibi eşyalar bulunur. Bu eşyaları ambalajlamak için öncelikle eşyanın etrafını paketleme kağıdı veya balonlu naylon ile sarın. Daha sonra kabarcıklı naylon veya köpük levhalarla sararak güvenli bir şekilde koruyun.

Göktürk evden eve nakliyat ile eşyaları kolileyin: Ambalajlanan eşyaları uygun boyutlu karton kutulara yerleştirin. Kutuların içine önce köpük levhalar veya havalı torbalar yerleştirin. Daha sonra ambalajlanmış eşyaları kutulara yerleştirin ve kutuların içine boşluk kalmayacak şekilde doldurun.

Kutuları etiketleyin: Her kutuya içindeki eşyalar hakkında bilgi veren bir etiket yapıştırın. Bu sayede taşınma sırasında hangi kutuda hangi eşyanın olduğunu kolayca bulabilirsiniz.

Mobilyaları koruyun: Mobilyaların zarar görmesini önlemek için mobilyaların etrafını kabarcıklı naylon veya köpük levhalarla sarın. Ayrıca mobilyaların bacaklarını sökerek kolay taşınmasını sağlayabilirsiniz.

İstanbul evden eve nakliyat ile beyaz eşyaları ambalajlayın: Beyaz eşyaları taşımadan önce içindeki tüm suyu boşaltın ve içini kurulayın. Daha sonra beyaz eşyaların etrafını kabarcıklı naylon veya köpük levhalarla sarın.

Elektronik eşyaları koruyun: Elektronik eşyaların etrafını kabarcıklı naylon veya köpük levhalarla sararak koruyun. Daha sonra kutulara yerleştirin.

Taşıma sırasında dikkatli olun: Eşyalarınızı taşırken dikkatli olun ve eşyaların zarar görmemesi için özen gösterin. Eşyaları taşıyan kişilerin dikkatli olması ve eşyaların zarar görmemesi için özellikle dikkat etmesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.