Sanal Ofis ile Şirket Kurulur Mu?

Sanal Ofis ile Şirket Kurulur Mu?

Şirket kurmak için gerekli belgeler vardır. Limited şirket kurmak isteyenler bu belgeleri almak için ilk adım olmalıdır. Anonim şirket kurmak için gerekli belgeler;

1) Kuruluş için gerekli bilgi ve belgeler

Ortakların ikametgah belgesi (2 nüsha e-devlet)

Ortakların kimlik fotokopisi

3 vesikalık fotoğraf

Şirketin kayıtlı ofisinin adresi

iş kiralama sözleşmesi

Oluşturulacak şirketin unvanı

Şirket sermayesi tutarı (En az 10.000 TL)

Sermaye/oran payları

Şirketin Delegesi / Yöneticisi

2) Şirket tüzüğü düzenlenir ve tüm ortaklar tarafından imzalanır. İmzalar noter tasdikli veya doğrudan sicil dairesi önünde imzalanmalıdır.

Kurumsal Sözleşmeye Dahil Edilecek Öğeler

Şirketin ticaret unvanı ve kayıtlı ofisinin yeri

Belirlenmiş ve tanımlanmış temel noktaları ile şirketin iş hedefi

Esas sermayenin itibari tutarı, esas sermayenin pay sayısı, itibari değerleri, olası imtiyazlar, esas sermayenin pay grupları

Yöneticilerin soyadları, adları, unvanları, milliyetleri

Şirket tarafından yapılacak ilanların şekli

Bu unsurlar hizmet sözleşmesinde bulunması zorunlu unsurlardır. Sözleşmenin hazırlanması sırasında bu, muhtemelen bunlardan başka tamamlayıcılar da getirebilir. Bu şekilde sözleşmeye eklenen isteğe bağlı kayıtlar bağlayıcı hale gelecektir.

3) Şirket ana tüzüğü MERSİS sistemine girilir. MERSİS sistemine girilen şirket tüzüğü ve olası vergi numarası MERSİS sisteminden alınır. Bu numara, şirket kurulduktan sonra şirketin geçerli vergi kimlik numarası olacaktır.

4) Tescil için şirket merkezinin ticaret siciline talepte bulunulur. Başvuru tüm yöneticiler tarafından imzalanır.

Sanal Ofis ile Şirket Kurulur Mu?

Birçok ayrıcalığa sahip girişimcilere büyük kolaylıklar sağlayan, girişimciyi maddi ve manevi yönden destekleyen sanal ofis hizmeti yeni bir ofis çözümüdür. Yeni meslekler sayesinde popülaritesi artsa da insanların kafasında soru işaretlerine neden olabiliyor. büro ofis ile işletme kurulabilir mi?

sorular da sorulan soruların bir parçasıdır. Sanal İş Yeri kurmanın geleneksel ofise göre kolay ve çok daha ekonomik olması, girişimcilerin yasal olup olmadığı konusunda şüpheye düşmesinde etkili oluyor.

iş kurmak yasal bir işlemdir. Ancak kiralama hizmeti konusunda yardımcı olan sağlayıcı firmanın ve yapılan anlaşmaların güvenilirliğine dikkat etmek önemlidir. Böylece ileride oluşacak tüm sorunların önüne geçilmiş olacaktır. Kararlar aceleyle alınmamalı; Sözleşmenin detaylarını, sanal ofis hizmetine dahil olan diğer ek hizmetlerin ücretli olup olmadığını ve bize özel olarak belirlenmiş sınırlamaları gözden geçirmeliyiz.

İşletme için gerekli olan yasal adres hizmetini büro ofisler aracılığıyla alabilirsiniz. Bu da hem işletmenizi belirli bir lokasyonda yasal olarak yürütmenizi hem de işletmeniz için prestij kazanmanızı sağlar. Yasal adres hizmetinin yanı sıra resepsiyon, nakliye yönetimi, sekreterlik, toplantı odası kullanımı, internet gibi daha onlarca ayrıcalık; büro ofis hizmeti sunan firmalarda farklı fiyatlara farklı niteliklerdeki girişimcilere sunulmaktadır. Doğru seçimi yapmak için öncelikle sanal ofis hizmeti veren firmanın kalitesini ve ardından ihtiyaca göre ortaya çıkan ek hizmetleri belirleyin.

Sanal İş Yeri hizmetini kullanarak şirket kurmak isteyen girişimcilerin öncelikle kuracakları iş türünü belirlemeleri gerekmektedir. Bu anlamda farklı belgeler ve başka bir akım izleniyor. Şahıs şirketleri için, kira sözleşmesi ve imza sirküleri gibi bazı belgeler gereklidir. Sanal İş Yeri sağlayıcınız ile yapılan anlaşmanın ardından yasal bir adres atanır; Böylece bir iş kurma süreci başlar. Belge süreçlerinin tamamlanması ile birlikte büro ofisin faydalarını kullanarak iş yükünüzü azaltabilirsiniz. Azalan iş yükü ile çalışmalarınızda daha verimli sonuçlar alırsınız.

İş kurmadan önce sanal ofis sağlayıcınız ile yapacağınız sözleşmenin detayları fiyatları değiştirecek olsa da; Genelde aylık 200-1000 TL gibi fiyatlara birçok iş yükünüzü ortadan kaldırabilirsiniz. Böylece sanal İş Yeri hizmetinden faydalanabileceksiniz. Bu fiyat belirlenirken işletmenin ihtiyaçları, sanal ofis sağlayıcının kalitesi ve ek hizmetlerin kalitesi göz önünde bulundurulmalıdır. Tüm bunlara ek olarak sanal İş Yeri hizmeti ile işletmeniz müşteriler nezdinde prestij kazanacaktır. Girişimciler işletme sahipleri; Sanal İş Yeri hizmetinden yararlanan firmadan büro ofis ve işin kuruluşu ile ilgili detayları alabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.