Animasyon yapma programları

Animasyon yapma programları

Animasyon yapma programları makalemizde sizlere animasyon yapmak için kullanabileceğiniz programları, programların özelliklerini, fiyatlarını ve sistem gereksinimlerini detaylı bir şekilde anlatacağız.

Animasyon programları listemizde her kullanıcıya hitap edebilmek adına ücretli animasyon programlarını da ücretsiz animasyon yapma programlarını da anlatacağız. Böylece animasyon programı arayan her kullanıcı çok detaylı bir liste hazırlamış olacağız.

Şimdi sizlere detaylı bir şekilde animasyon yapma programları listesini anlatalım.

Animasyon Yapma Programları Listesi

Animasyon yapma programları listemizde sizlere her kullanıcıya hitap edebilmesi açısından karışık olarak ücretsiz animasyon yapma programları, mobil animasyon yapma programları, 2d animasyon yapma programları, 3d animasyon yapma programları ile alakalı programları göstereceğiz.

1)Adobe Animate

2D animasyon yapma programları arasında piyasadaki en popüler programlardan bir tanesidir. Adobe animate programı Adobe’nin her programı gibi sektöründe lider programlardan bir tanesidir.

2)3DS Max

3DS Max programı animasyon yapma programları arasında en üst düzey özelliklere sahip programlardan bir tanesidir. 3DS Max programı genelde animasyon yapma konusunda uzman olan kullanıcılar tarafından kullanılmaktadır. 3DS Max programı isminden de anlaşılacağı üzere en iyi 3D animasyon yapma programları arasında yer almaktadır.

3)Maya

Maya programı ücretsiz animasyon yapma programları arasında 2021 yılında en popüler programdı ancak Adobe Maya programına desteği ne yazık ki kestiğini açıkladı yani yeni güncellemeler ne yazık ki Maya programına gelmeyecek ancak şuan ki özellikleri ile bile en iyi ücretsiz animasyon yapma programları arasında yer almaktadır.

4)ToonApp

ToonApp programı mobil cihaz kullananların çok sevineceği bir program. ToonApp programı fotoğraflardan animasyon yapma programı olarak kullanılabilmektedir ve hem Android hem de IOS desteği bulunmakta. Android animasyon yapma programı arayanlar inceleyebilirler ayrıca Telefondan animasyon yapma içinde alternatif bir uygulamadır.

5)Adobe Character Animator

Listemizde farketmişsinizdir ki, çoğu programın yapımcısı Adobe şirketi, Adobe şirketi her iş kolu için en üst düzey programları sunma konusunda çok başarılı bir programdır. Adobe Character Animator programı da hazırlamış olduğunuz karakterler için animasyonlar hazırlamanıza olanak tanımaktadır.

Animasyon Yapma Programları

Adobe Animate

3DS Max

Maya

ToonApp

Adobe Character Animator

Yukarıdaki saymış olduğumuz programlardan çok daha fazla animasyon yapma programı bulunmaktadır. Hem daha fazla animasyon yapma programları öğrenmek hem yukarıda saymış olduğumuz programlar dahil tüm animasyon yapma programları hakkında detaylı özellikler, fiyatları, sistem gereksinimleri gibi merak edebileceğiniz tüm detaylı bilgilere Animasyon yapma programları bağlantısından ulaşabilirsiniz. Bağlantıda yer alan makalede aradığınız tüm bilgilere ulaşabileceksiniz.

Daha fazla bilgi için: https://www.colaker.net/programlar/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.